Erhan Kılıç’tan konteyner tepkisi: Bu vandallık bitsin

Erhan Kılıç’tan konteyner tepkisi: Bu vandallık bitsin

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, çöp konteynerlerini yakan vandallara seslenerek “Bu vandallıklar artık bitsin” dedi.

MEDYA EGE- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medya üzerinden bir video yayınlayarak, ilçede çöp konteynerlerini yakanlara seslendi. Başkan Kılıç, videoda aynı zamanda çöp konteynerlerini de kendi boyadı.

Kılıç, çöp konteynerlerini boyayarak konteynerlerin Buca halkına daha iyi görünmelerini sağlarken, bazı kişilerin konteynerleri yakmasına “Çöp konteynerleri onların ödedikleri vergilerle alınıyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAK

Buca Belediye Başkanı Kılıç, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada Eskimiş çöp koyteynerlerimizi alıyoruz, tamiratlarını yapıyoruz aynı zamanda da boyama ve gönüllü arkadaşlarımızın desteğiyle görsel olarak da güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ama Vandallar yine devreye girdi. Bin bir emek verdiğimiz bu çöp konteynerlerinin bir tanesi geçenlerde yaktılar. Ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama, şunu unutmasınlar; bu çöp konteynerleri onların ödedikleri vergilerle alınıyor. Buca halkının ödediği vergilerle alınıyor. Olayın takipçisi olacağız. Bu olayı gerçekleştirenleri de en kısa zamanda adalete teslim etmek için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

buca00.jpg

"VANDALLIKLAR BİTSİN"

Başkan Kılıç son olarak “Siz ne kadar yakarsanız da yakın, Buca’nın emekçileri, bunları tekrar tamir edip, vatandaşlarımıza hak ettikleri şekilde sunmaya devam edeceğiz. Bu vandallıklar artık bitsin” ifadeleri ile çağrıda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.