ERİSAD, kamuoyuna tanıtıldı

ERİSAD, kamuoyuna tanıtıldı

​Erzurumlu İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ERİSAD) Genel Başkanı Mustafa Cihanbeylede yaptığı açıklamada daha fazla istihdam sağlayacak projeleri yatırımlara dönüştürerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Genel Başkan Mustafa Cihanbeylede şunları söyledi: “Firma yapılarının daha verimli bir hale gelmesi doğrultusunda kurumsallaşma ve büyüme ivmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapıp, bunların sonucunda ekonomimize katkıda bulunup daha fazla istihdam sağlamak başlıca amaçlarımızdır”. Yine amaçları arasında iş insanlarımız ve sanayicilerimiz ile birlikte projeler geliştirip bu projeleri birlikte yatırımlara dönüştürerek ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Genel Başkan Mustafa Cihanbeylede, bir stk olarak ülkemizi ve milletimizi gerek içerden gerekse dışarıdan oluşabilecek tehlike ve tehditlere karşı savunmak adına üzerlerine düşen bütün görev ve çalışmaları yapıp her türlü fedakârlıkta bulunacaklarını da belirtti. Cihanbeylede, şunları söyledi:

“Başta üyelerimiz olmak üzere iş hayatında karşılaşabileceğimiz sıkıntı ve sorunların hızlı ve akılcı bir şekilde çözümü için gerekli tüm analiz ve çalışmaları yapıp, ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek olumlu sonuçlar alınıncaya kadar takip edeceğiz”.

75412290_461551114473351_7415113482942545920_n.jpg

Sorulan sorulara da cevap veren Cihanbeylede derneğin hiçbir siyasi oluşumun içerisinde olmadığını sadece proje üreterek İzmir ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

Basın toplantısında Genel Başkan Mustafa Cihanbeylede’nin yanı sıra , Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri A. Celil Laçin, Ali Yaşar, Alper Kırkpınar, Burhan Uçan, Bülent Haluk Türkbeyi, Cem Çilligöl, Cemalettin Ballıca, Erdi Koçak, Ersin Tanrıver, Gökhan Yer, Gürkan Gödekli, Halim Bütün, dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici, Harun Kamar, Hasan Çınar, Haşim Işık, Hikmet Çelik, Hüseyin Sağır, İhsan Gülle, Levent Şahin, Mahmut Tuna, Naci Düz, Osman Özmen, Ömür Yetimoğlu, Seyfullah Aras, Sönmez Budak, Veysel Ağlayan, Yahya Kaplan, Cumhur Tüzemen, Yaşar Kant ve Zafer Kabakuş da hazır bulundu.

76205028_2618097338287602_1229717263616049152_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.