Erişen, "Cumartesi fiyatlarımız çok ucuz olacak"

Erişen, "Cumartesi fiyatlarımız çok ucuz olacak"

Mevsim meyve ve sebzesini pazarda ucuz olacağını belirten Erişen, “Bu hafta pazarlarda fiyatlarımız çok ucuz olacak” dedi.

Sıla ARABACIOĞLU-Tam kapanma dönemi içerisinde  8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri pazarların açılmasıyla ilgili İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen Gerçek Haberci’ye konuştu. Erişen, vatandaşa ürünlerin bu hafta pazarlarda ucuz olacağı müjdesini verdi.

-454879cc.jpg

“Bir haftadır pazarların açılması için uğraşıyoruz”
Erişen, meyve ve sebzelerin saklanamadığından dolayı ellerinde kaldıklarını ve çöpe döküldüğünü belirterek, “Mallarımız elimizde kalmıştı, hepsi çöpe döküldü. Bugün İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı yeni genelgeye göre 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri pazarlarımızı açabileceğiz. Pazarlarımızda sadece yaş meyve sebze satılacak. Şunu da belirtmek isterim, sadece belli bölgedeki pazarlarımız değil tüm pazarlar açılacak” diye konuştu.

“Keşke tekstile de bir gün ayırabilseydik”
Tekstilin açılmamasından üzüntü duyduğunu söyleyen Erişen, “Esnaf salatalıkları, domatesleri sokağa döktü, keşke bu olmadan önce pazarların açılma kararı alınsaydı. Tabii yanlıştan dönüldü geç olsa da iyi bir karar verildi. Yaş meyve sebze satışı olacak; ama tekstil açılmayacak. Keşke tekstile de bir gün ayırabilseydik en azından vatandaş çoluk çocuğuna bayramda bir şey alabilirdi” ifadelerini kullandı.

Gercekhaberci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.