Erkan Karasu, Narlıdere'de STK'ları ziyaret etti!

Erkan Karasu, Narlıdere'de STK'ları ziyaret etti!

Narlıdere Belediyesi’nde uzun yıllar çalıştıktan sonra; 2019 yerel seçimlerinde CHP Narlıdere Belediyesi başkan aday adayı olan ve halen Ayvalık Belediyesi Başkan yardımcılığını sürdüren Erkan Karasu, Narlıdere'de STK'ları ziyaret etti.

Erkan Karasu, hafta sonları Narlıdere'deki sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine devam ederek İzmir siyasetinden ayrı kalmıyor. Geçtiğimiz hafta Narlıdere Kent Konseyi, Narlıdere Tokatlılar ve Ordu Gürgentepeliler derneklerini ziyaret eden Karasu, her zaman sivil toplum kuruluşlarına destek verilmesi gerektiğini söyledi.

erkan-karasu-narlidere-stk-ziyaretlei-7-ordu.jpg

Can dostlara mama desteği

Narlıdere Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Şimşek ve yürütme kurulu üyelerini makamında ziyaret eden Erkan Karasu, bundan sonraki süreçte Kent Konseyi yürütme kuruluna her türlü desteği vereceğini belirtti. Karasu, “Arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Aynı zamanda can dostlarımıza gerekli desteği sağlayarak mamalarımızı teslim ettik, bundan sonraki süreçlerde can dostlarımıza elimizden gelen desteği her zaman vermeye devam edeceğiz” dedi.

erkan-karasu-narlidere-stk-ziyaretlei-5-ordu.jpg

Bağış için teşekkürler

Narlıdere Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Şimşek de Erkan Karasu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şimşek, “Geçmiş dönem Narlıdere'de Belediye Başkan yardımcılığını başarılı bir şekilde sürdüren, bugün aynı başarısını Ayvalık Belediye Başkan yardımcılığında da devam ettiren sevgili başkanımız Erkan Karasu, sokak canlarımız için Kent Konseyi hayvan hakları çalışma grubumuza Narlıdere’deki sokak hayvanlarımıza dağıtılmak üzere mama bağışında bulunduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

erkan-karasu-narlidere-stk-ziyaretlei-1-kent-konsey-bsk.jpg

Narlıdere Tokat Derneği’nin göreve yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetimine de “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Karasu, “Arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini isterim, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Son olarak Ordu Gürgentepeliler Derneği Başkanı Murtaza Öz ve göreve yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Erkan Karasu, gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun kaldığını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.