Erkek giyiminde Türkiye’nin en itibarlısı: “Kiğılı”

Erkek giyiminde Türkiye’nin en itibarlısı: “Kiğılı”

Türkiye’nin en başarılı şirketlerinin belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonucunda Kiğılı, “Yılın En İtibarlı Erkek Giyim Markası” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin en köklü erkek giyim markası Kiğılı, Türkiye’nin en itibarlı şirketlerinin belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonucunda Yılın En İtibarlı Erkek Giyim Markası ödülünü kazandı. Bu ödülü toplamda 10. kez kazanan Kiğılı, aynı zamanda İtibarda İstikrar ödülünün de sahibi oldu. Geçtiğimiz günlerde Beykoz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Ödül Töreni’nde tüketici nezdindeki itibarını istikrarlı bir şekilde sürdüren Kiğılı, kazandığı ödül ile Türkiye’nin en itibarlı erkek giyim markası olduğunu tescilledi.

hilalsuerdem-kigiliykbaskyard.png

Odak noktamız ‘insan’…

Alınan ödüle dair açıklamalarda bulunan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, “Türkiye’nin en köklü erkek giyim markalarından biri olarak toplamda 10. defa kendi kategorimizde Yılın En İtibarlı Erkek Giyim Markası ödülünü aldığımız için çok mutluyuz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana hedeflerimizden şaşmadan ilerlemenin verdiği kararlılıkla, her zaman insanı odağına alan bir marka olarak teknolojiyi, inovasyonu ve sürdürülebilirliği odağımızda tuttuk; sürdürülebilir şekilde iş süreçlerimize entegre ettik. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti vizyonuyla çalışan Kiğılı olarak yeni atacağımız adımlar için bu ödüllere büyük değer veriyor, yenilerini almak için daha da motive oluyoruz” dedi.

kigili-en-itibarli-erkek-markasi.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.