ERKUNT, 21 İLDE İFTARDAN SAHURA ÇİFTÇİLERLE

ERKUNT, 21 İLDE İFTARDAN SAHURA ÇİFTÇİLERLE

Erkunt Traktör, düzenlediği "Geleneksel Ramazan Sohbetleri"nde Anadolu'nun dört bir yanındaki iki binden fazla çiftçiyle buluşuyor.

Tüketicisiyle, iletişim ve ulaşılabilirliğe önem veren Erkunt, her yıl binlerce kilometre yol kat ederek çiftçilere doğrudan ulaşabileceği etkinlikler gerçekleştiriyor.21 ilde birden verilecek iftar yemeği ve ardından gerçekleşen Ramazan sohbetleriyle çiftçiler, iftardan sahura kadar süren sunumlarla merak ettikleri soruları fabrika yetkililerine yönelterek, uygulamalı olarak bilgi alabiliyor.

2 Bin Çiftçiyle İftar Sofrasında Buluşacak

Daha önceki Ramazan Sohbetleri'nden farklı olarak bu yıl 2 binden fazla çiftçiyi iftar sofralarında ağırlayacaklarını dile getiren Erkunt Traktör Genel Müdürü Tolga Saylan, çiftçilerin yüzünü güldürmek için tam 14 yıldır keyifle durmadan çalıştıklarını söyledi.Saylan, “Her zaman çiftçinin yanında olan markamız, Ramazan ayına özel olarak düzenlenen bu etkinlikte de tam kadro, üreticiyle birlikte olacak. 21 ilde kurulacak iftar sofralarında bizimle birlikte iftar yapmak isteyen tüm çiftçi dostlarımızı 'Geleneksel Ramazan Sohbetleri'mize davet ediyoruz” diye konuştu.

İhtiyaçlara Cevap Vermek İçin Çalışıyoruz

Her üretici, her toprak, her iklim ve her zeminin traktörünün farklı olduğunu kaydeden Tolga Saylan, kullanıcıdan kullanıcıya göre değişen ihtiyaçlara cevap verebilmek için pek çok farklı traktör modeli üreterek, çiftçilerin hayatını kolaylaştıran iş makinaları tasarladıklarına dikkat çekti.Saylan, sözlerine şöyle devam etti: “2010 yılında pazar 3’üncülüğüne yükselmiş bir marka olarak büyük bir aile olduğumuz bilincini hiç unutmadan çalıştık. Bugün bu inanç bizi, çiftçilerimizin hayatının bir parçası haline dönüştürdü ve hep daha iyi hizmet verebilmek için kafa yorduk. Türkiye’nin her köşesine yayılmış geniş servis ağımız, çiftçilerimizin her an traktörlerimizi inceleyebilecekleri ve deneme sürüşü yapabilecekleri satış noktalarımız bulunuyor. Sahada çalışan ve çiftçilerimizle bir araya gelen ekiplerimiz, çiftçilerin öneri ve isteklerini ar-ge merkezimizdeki mühendislerimize ileterek tasarım ve üretim süreçlerini besliyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.