Erkunt, ekonomik seferberliğe tam destek verdi

Erkunt, ekonomik seferberliğe tam destek verdi

Performansı ve konforuyla çiftçiler tarafından beğenilen Erkunt Traktör, Konya Fuarı’nda yeni ürünü Bereket 60E’nin lansmanını yapacak.

Erkunt Traktör Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Tolga Saylan, dünyadaki ve ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle çiftçilerin alım gücünün azaldığına dikkat çekerek, tedarikçilerin de desteğiyle % 3 fiyat avantajı sağladıklarını söyledi.

Saylan, yaşanan döviz artışıyla birlikte, motor gibi yurtdışından ithal edilen önemli parçalara, % 21 vergi konulunca, bir fiyat düzenlemesi yaptıklarını dile getirdi.

Ürün fiyatlarındaki artışı çiftçilere yansıtmamak için çok çalıştıklarını kaydeden Tolga Saylan, “Paramız cebimizdeyken değer kaybetti. Bu durum tedarikçilerimizden başlayarak bizi de çiftçilerimizi de olumsuz etkiledi. Fiyatlarımızı nasıl eski seviyelerine düşürürüz çalışması içine girdik. Tüm tedarikçilerimizle tek tek bir araya geldik, uzun süren toplantılar yaptık. Fiyat düzenlemelerini yeniden gözden geçirmelerini ısrarla talep ettik ve 1,5 aya varan bu çalışmalar sonucunda tedarikçi dostlarımızın da desteğiyle % 3 fiyat avantajı sağladık. Bu sağladığımız avantajın tamamını, çiftçi dostlarımıza yansıttık” bilgisini verdi.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ BULUŞACAK

Türkiye’de tarımın nabzını tutan ve tüm çiftçilerin merakla beklediği Konya Tarım Fuarı'nın, 21- 25 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Genel Müdür Tolga Saylan, bu önemli organizasyonda yurtiçi ve yurtdışından sektörün aktörlerinin bir araya geleceğini kaydetti.

Saylan, “Performansı ve konforu ile çiftçiler tarafından beğenilen Erkunt Traktör, Konya Fuarı’nda yeni ürünü Bereket 60E’nin lansmanını yapacak. Yıllar önce çiftçinin gözbebeği olan ve çok beğenilen Bereket 60, bu sefer Bereket 60E olarak yeniden sahalara geri dönüyor. Konya fuarı Türk tarımının ve çiftçisinin nabzını tutuyor. Erkunt, her geçen gün kendisini yenilemek, ürünlerini mükemmelleştirmek için çalışıyor. Bu ürünlerimizden birisini de bu fuarda çiftçi dostlarımızın beğenisine sunacağız. Bugünün çiftçisi sadece bir traktörüm olsun yeter demiyor, kaliteli ve çağın gereklerine uyan ürünü en ekonomik fiyatla almak ve traktörü kullandığı müddetçe arkasında üretici firmayı görmek istiyor” ifadesini kullandı.

“Türkiye’nin Traktörü’ olmayı aklına koymuş ilk yerli tasarım traktörün üreticisi olarak yegâne odağımız, çiftçimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak, ona işini yaparken gereken konforu, performansı ve ekonomiyi sağlayacak traktörü tasarlamak” diyen Tolga Saylan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Dolayısıyla, bu yeni ürünümüzün de arkasında bu mantık var. Ben çiftçi dostlarımızın bereket 60E’yi çok beğeneceğini biliyorum. Elbette fuarda tüm traktörlerimiz yeniden düzenlenmiş fiyatlarıyla, % 3 indirimli olarak karşınızda olacak”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.