Erkunt Traktör, Çiftçilerden Tam Not Aldı

Erkunt Traktör, Çiftçilerden Tam Not Aldı

Erkunt Traktör Satış Müdürü Yiğit Kosova, fuarda gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, Arge çalışmaları sonunda geliştirdikleri yeni motor ile güçlerine güç kattıklarını söyledi.

Türkiye'nin önde gelen traktör markalarından olan Erkunt Traktör, İzmir’de gerçekleşen Agroexpo Tarım Fuarı’nda yerli motoru 'eCapra Engine' ve yeni modellerini tanıttı; Ege'li çiftçilerden tam not aldı. Erkunt Traktör Satış Müdürü Yiğit Kosova, fuarda gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, Arge çalışmaları sonunda geliştirdikleri yeni motor ile güçlerine güç kattıklarını söyledi. Erkunt’un, kurulduğu günden bu yana, ülke ekonomisinin gelişmesi için faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Kosova, Türk çiftçisinin talep ve beklentilerine kulak vererek yeni modellerini tasarladıklarını da ifade etti.

erkunt-fuar.jpeg

YENİ MODELLER İLGİ GÖRDÜ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ege'li çiftçilerle buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yiğit Kosova, fuar ziyaretçilerinin yeni Erkunt modellerini ve eCapra Engine adlı motoru da incelediklerini dile getirdi.

Hem yeni modelleri, hem de bağ-bahçe ve seracılıkta en çok tercih edilen ürünleri yakından incelemek isteyenleri ağırladıklarını kaydeden Kosova, şunları söyledi: “Mevcut ürün yelpazemize baktığımız zaman tüm ürünlerin tasarlanma ve üretim süreçlerinde kullanıcılarımızı merkeze koyarak ilerlediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Yola çıktığımız ilk günden bu yana çiftçilerle gece gündüz demeden zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Onların beklentilerini, sürüş deneyimlerini ve sahada karşılaştıkları zorlukları gözlemleyerek çiftçilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek ürünler üretme gayreti içindeyiz. Tüm bu gayretlerin sonucunda bugün 180 ayrı tipten oluşan ürün yelpazemiz ile tam kapasite hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz”

erkunt-traktor.jpeg

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Erkunt Traktör Satış Müdürü Yiğit Kosova, sahadan gelen geri bildirimlerin yanısıra, dünyada yaşanan teknolojik gelişmeleri de yakından takip ettiklerini vurgulayarak, “Bunun sonucunda hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlardaki model sayımızda ciddi bir artış gerçekleşti. Ülkemizin coğrafi koşullarına uygun olmayan, çok pahalı ve giderleri çok yüksek traktör üretmek yerine, teknolojiyi ihtiyaca göre tasarladık. Ege’de bunun yaşayan bir örneğini görebiliriz; Meyveci ve Kısmet Ailesi, bölge çiftçisinin talepleri doğrultusunda tasarlandı ve bugün baktığımızda, bu traktörler Egeli çiftçinin en çok tercih ettiği ürünlerimizin başında geliyor.

Yerli üretim motorlarımız ile 65 Meyveci CRD,70 Meyveci CRD,80.4 Meyveci CRD ve Nimet 75 Lüks CRD yeni ürünlerimiz sergilenecek. Çiftçilerimiz fuarda sergilenen traktörlerin motorlarını eCapra Engine, Perkins, Deutz ve Sonalika olmak üzere farklı motor seçenekleri ile görüp, inceleme fırsatı da buluyor. Hepimizin bildiği gibi potansiyel olarak Ege Bölgesi tarımın en önemli üretim alanlarından biridir. Erkunt olarak bu bölgeyi ve çiftçilerin değişen/gelişen taleplerini yakından takip ediyoruz. Bayi ve servis teşkilatlarımız bölgede çok aktif çalışıyor” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.