Erkunt traktör çiftçilerle buluştu

Erkunt traktör çiftçilerle buluştu

Erkunt Traktör, tarım sektörünü bir araya getiren İzmir Agroexpo Euresia Fuarı'nda sergilediği modellerle çiftçilerden tam not aldı.

Fuarda tanıttıkları yeni modellerin ilgi gördüğünü belirten Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdürü Yiğit Kosova, Ege Bölgesine özel önem verdiklerini söyledi.

Ege Bölgesi'nin Türk tarımında önemli bir yere sahip olduğunu da ifade eden Kosova, çiftçilerle buluşarak onların talep ve beklentilerini dinlediklerini ve yeni modeller hakkında bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

Ege Bölgesi'nin arazi yapısı nedeniyle farklı beygir gücündeki modellere ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Yiğit Kosova, “Çiftçinin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olarak doğru modeller hakkında yönlendirme yapıyoruz. Hem çiftçinin işine yarayacak hem de uygun maliyetli traktörler üretiyoruz. Ege’de bunun canlı örneğini görebiliriz. Meyveci ve yeni Kısmet Ailesi, bölge çiftçisinin talepleri doğrultusunda tasarlandı. Bu traktörler Egeli çiftçinin en çok tercih ettiği ürünlerimizin başında geliyor” diye konuştu.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAK

Yurtiçi Satış Müdürü Yiğit Kosova, çiftçilere özel tasarlanan, yüksek performansa sahip Nimet 75, güçlendirilmiş motoru ile yeni Servet 80 ve Servet 85 modellerinin fuarın ilgi odağı olduğunu kaydetti.

Fuarda sergilenecek modeller hakkında bilgi veren Kosova şöyle devam etti: “Egeli çiftçilerin gözdesi olan Kısmet 58 E, performansıyla öne çıkarken yakıt cimriliği ile de çiftçilerin cebini düşünüyor. Yüksek manevra kabiliyeti sayesinde hem tarlada hem de meyve bahçelerinde çiftçiye kolaylık sağlayan ürün, yurtdışında da yoğun talep görüyor. Ege’de hemen hemen çoğu meyve bahçesinin vazgeçilmezi arasında gösterilen Erkunt Meyveci traktörler, yüksek manevra kabiliyeti ve şık tasarımlarıyla Egeli çiftçilerin kalbini çalmayı başardı. Çiftçilerle sıkı sıkıya bağ kurmuş olan bu modellerin yanı sıra 2019 yılının ilk fuarında yine Ege’nin uğuruna inanarak yeni tarla tipi ürünler sunacağız. Nimet 75E, E+ Serisi, güçlendirilmiş motor gücü ile yeni Servet 80 Lüks, E ve E+ Serisi ile Servet 85 aynı serilerde çiftçilerimizle buluşacak. E serileri yeni ürünlerde; 12 ileri 12 geri ve opsiyonel olarak sunulan 24 ileri 24 geri vites seçeneği, Lüks serilerinde ise debriyaja basmanıza gerek duymadan kademe vites geçişini sağlayan PowerShift Hi-Lo şanzıman, standart olarak sunulan 4 hidrolik çıkış ve daha birçok özellik bulunmaktadır. Hem yeni ürünlerimizi hem de bağ-bahçe ve seracılıkta en çok tercih edilen ürünlerimizi yakından incelemek ve görüşleri ile AR-GE çalışmalarımıza destek olmak isteyen çiftçilerimizi standımıza davet ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.