Erkunt yeni modellerini çiftçilerle buluşturuyor

Erkunt yeni modellerini çiftçilerle buluşturuyor

İlk yerli tasarım modelleriyle pazardaki gücünü tescilleyen Erkunt Traktör, 15'inci yaşını kutlarken, sektörün en önemli buluşmalarından biri olan Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçinin işini ve hayatını kolaylaştıran yeni ürünlerini sergiliyor.

Çiftçiden aldığı güçle projelerini geliştiren Erkunt, bağ, bahçe ve tarla gibi farklı üretim alanlarında çalışan çiftçilerin talepleri dikkate alınarak tasarlanan yeni ürünlerini 09-13 Ekim tarihleri arasında Bursa'lı çiftçilerin beğenisine sunacak.

Kendileri için önemli olanın müşteri memnuniyeti ve güven duygusu olduğunu dile getiren Erkunt Traktör Genel Müdürü Tolga Saylan, Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biri olan Bursa Tarım Fuarı’nda büyük bir ekiple çiftçileri ağırlayacaklarını belirtti.

Çiftçilerin beklentileri ve görüşlerini de göz önüne alarak tasarladıkları traktörler hakkında bilgi veren Saylan, “ Kısmet E-B ve E-T, iki farklı iz seçeneği sunan tasarımıyla Erkunt’un çok sevilen serisini daha ileriye taşıdı. Traktörlerin, kullanışlı tasarım detaylarının yanı sıra düşük devirlerde yüksek tork avantajına sahip olması, çiftçilere her zamankinden fazla güç ve tasarruf vadediyor. Bursalı çiftçimiz bilir; hem M Serisi hem de Kısmet Ailesi’nin yeni üyeleri bu bölgenin koşulları ve üreticilerin talepleri doğrultusunda tasarlandı. Ayrıca, M Serisi’ne kabin opsiyonu da ekledik ki ilaçlama yapan çiftçimizin sağlığını koruyalım diye. Her yıl bu fuar için çalışırken hepimiz heyecanlanır ve duygulanırız. Hikayesi burada başlayan 2 modelin büyük bir aileye dönüşmesi, hepimize gurur veriyor. Kısmet ailesinin 2 yeni üyesi, Kabinli Meyveci, Yeni Nimet 75 HP’yi ve diğer tüm ürünlerimizi yakından incelemeniz ve yeni önerileriniz için 9-13 Ekim tarihleri arasında tüm çiftçilerimizi standımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

AZ ZAMANDA ÇOK ŞEYLER BAŞARDIK

Arge ve Ürge odaklı çalışmalarla sektörde büyümelerini sürdürdüklerini de kaydeden Tolga Saylan şöyle devam etti: “Çiftçimizin ne istediğini iyi anlama çabamız, buna bağlı olarak AR-GE’ye yaptığımız yatırımlar, kullanıcıya en iyiyi sunma gayretimiz ve sattıktan sonra hep ürünün arkasında olduğumuzu çiftçimize gösterebilmiş olmamızın bizi bu noktaya taşıdığına inanıyorum. Tasarımlarımız, çiftçiden gelen öneri ve dilekleri sonuna kadar dinleyip değerlendiren güçlü bir tasarım ekibi tarafından yapılıyor. Hiçbir lisansa bağlı olmadan, ülkemizin toprak ve iklim yapısına uygun ve Türk çiftçisine en iyi hizmeti verecek traktörü üretme çalışmamız hiç bitmeyecek. Yalnız Türkiye’nin önemli markalarından birisi olmakla kalmayıp, dünyada çok iyi bilenen ve güvenilir bir çiftçi dostu marka olacağız. 15 yıldır bize inan ve Erkunt’a gönül veren tüm çiftçi dostlarımıza bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.