Erol Köse, Tatlıses'in şarkılarını mı topluyor

Erol Köse, Tatlıses'in şarkılarını mı topluyor

Bomba iddia! İbrahim Tatlıses eski okuduğu bilinmeyen şarkıları mı çıkarıyor…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, şimdi ise YouTube adresinden magazin dünyasına bomba gibi düşecek bir video paylaştı. Videoda, Sisi lakaplı Seyhan Soylu ve daha önce çok sayıda sanatçı ile çalışmış menajer Orhan Saydam’ın, İbrahim Tatlıses ve Erol Köse ile ilgili çok konuşulacak iddiaları yer alıyor.

ESKİ ŞARKILARLA YENİ ALBÜM ÇIKARACAK!

Sisi ve Orhan Saydam, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in eski albümleri için stüdyoda okuduğu ama o zamanlar beğenmeyip albüme almadığı ve piyasaya hiç sürmediği şarkıları, stüdyo arşivlerinden toplamak istediğini iddia ediyorlar. Tatlıses’in, yapımcı Polat Yağcı’dan eski şarkılarla yeni albüm çıkaracağını da söyleyen Sisi ve Saydam, Tatlıses’in yeni albüm için stüdyoya girdiğini ama geçirdiği saldırı sonrası, sesinin istediği noktada olmadığını söylüyorlar. Tatlıses’in eski prodüktörü Erol Köse ile ilgili yaptıkları açıklamalar ise, ünlü türkücüyü çileden çıkaracak.

EROL KÖSE ÖNCE DAVRANDI!

Ayrıca, İbrahim Tatlıses’in eski prodüktörü Erol Köse’nin bu durumdan haberi olduğunu ve Köse’nin Tatlıses’ten önce davranarak, stüdyo arşivlerinde kalan bu şarkıların haklarını satın almaya başladığını da iddia eden Sisi ve Saydam, videoda ünlü türkücüye acil şifalar da diliyor.

“ONU ÇOK ÖZLEDİK”

Videonun bir bölümünü de Instagram adresinden paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, “Bu videoda, İbrahim Tatlıses ve Erol Köse ile ilgili ilginç iddialar var! İbrahim Tatlıses, okumak nasıl olur kitabını yazmıştır ve bir efsanedir. Yeni albümünde, eski okuduğu hiç bilinmeyen şarkılarını da toplasa, duyulmamış İbrahim Tatlıses yorumu da müzik adına önemlidir ve tarihi bir önemi vardır. Ayrıca onu çok özledik. Bu arada iddialar doğru ise, Erol Köse de inşallah İbrahim abiye hediye etmek için topluyordur. Videonun tamamını YouTube adresimden izleyebilirsiniz.” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.