Erol Köse'den Kerimcan ve Aleyna'ya çok sert sözler

Erol Köse'den Kerimcan ve Aleyna'ya çok sert sözler

Erol Köse, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki'yi çok sert bir dille eleştirdi.

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlar ile sık sık magazin gündeminde yer alan Erol Köse yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu. 

Köse, Samsun'da bir eğlence mekanında sahne alan, konserinde çıkan olayda şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanan Kerimcan Durmaz'a ve Diyarbakır'da sahne verdiği alana el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlenen Aleyna Tilki hakkında çok sert sözler kullandı.

"HALKA PSİKOLOJİK ŞİDDETTİR"

İnstagram hesabından Durmaz ve Tilki'nin kolajlanmış fotoğraflarını paylaşan Köse, "İki balon daha söndü , biri reşit olmadan gay barlarda çıplaklarla sahne alan ve buna vesile olan annesi ile Aleyna, diğeri de tv8 den kovulup iddialara göre erkek müşterilere sarkıntılık edince dayak yiyen Kerimcan , şiddete hayır ama bunların bize dayatılması da halka psıkolojik şiddettir" ifadelerini kullandı.

unnamed-008.png

"BENCE BUNLAR EVLENSİNLER" DEDİ

Paylaşım üzerine paylaşım yapan Köse, sözlerine şöyle devam etti: Tilki Aleyna ile Gargamel Kerimcan ( estetiksiz hali !) bence evlenip uzasınlar buralardan rahatlar ülke gündemi biri konserde bombalı saldırıya uğradı diğeri dayaktan ağız burun kırıldı karizma gitti , demek ki halk içten içe kızgın bu bedava balon şöhretlere ! Not : Her türlü şiddete karşıyız burası kanun devleti , muz cumhuriyeti değil yasalar gereğini yapar .. Yaşasın hukuk.

Sosyal medyada da büyük yankı bulan olay hakkında şarkıcı Arto, öfkesini dile getirmiş ve Kerimcan'ın yakın çevresindeki sanatçıları sert bir dille eleştirmişti.

BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTTİ!

Köse, bugün İnstagram hesabından Arto'nun Kerimcan'a destek verdiği gönderisini "Lan varoş, estetikli balon bittin lan Kerimcan, Arto helal sana" ifadeleri ekleyerek paylaştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.