Ersin Faikzade'li motivasyon yemeği

Ersin Faikzade'li motivasyon yemeği

Buluşmada bir de doğumgünü sürprizi

"6 Ekim Cuma saat: 20.00" da," Asil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ve Karşıyaka Belediyesi"nin katkılarıyla; Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde bu sene ilkini gerçekleştireceği "Engelliler Konseri" öncesinde , konseri verecek olan "Dünya Kültür Elçisi, İyi Niyet Elçimiz ve de Türkiye'nin Elmas çocuğu " olarak anılan sanatçı" Ersin Faikzade " için Mavişehir'in seçkin mekanlarından "Mavra Joy"da,  geçtiğimiz cumartesi günü, ekipçe "Motivasyon Yemeği" düzenlendi.          

Bu özel gece dahil herşeyden önemlisi "Asil Özel Eğitim" adına tüm organizasyonun en başında yer alan isim olan "Deniz Memiş" için ayrıyetten dostları, " Memiş"e  süpriz olarak doğumgününü de kutlamayı ihmal etmedi... "6 Ekim" günü gerçekleşecek olan bu özel konser için; "2016" yılı itibariyle uzman kadrosu ve de deneyimli yönetimi ile hizmet veren "Asil Özel Eğitim"in kurucuları "Yusuf Canpolat,Serge Özdemir,Selman Çetin,Emine Keser Elvan ve de Canan İlhan" ise: organizasyonu tek başına üstlenen aynı zamanda kurumun Psk. Dnş. Öğr. ve de Aile Dnş. görevini yürüten "Deniz Memiş" başta olmak üzere ; destek veren , proje içerisinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiklerini, aynı zamanda cuma akşamı gerçekleşecek olan bu anlamlı günde de tüm İzmir halkı ile birarada olmak istediklerini dile getirdiler..  Memiş'e organizasyon da destek vermeyi ihmal etmeyen en baştaki isimlerden kurumun Halkla ilişkileri "Esra Yamal"ise; Cuma günü ile alakalı "programın özenle hazırlandığını , izleyenlerin beğeniyle keyif alacağı bir gece olduğunu" şimdiden dile getirdi.Memiş'e yakınen diğer destek veren isimler : Işık Psikolojik Danışmanlık / Cihannur Akyüz - Leyla Önder - Müzik Öğretmeni & Müzisyen Tuna Kadir Akkuş .                        

Geceye destek veren firmalar / isimler : Dinçofset / Erdinç Hacıkabak - Alperen 'in Mis Kokulu Sabun ve Taş Dünyası / Derya Uğurlu - Seval Ev Yemekleri / Seval Albayrak  - Özen Mühür / Fatma Lale  - Stüdyo Plus / ilhami İnderin - Ahmet Kuaför ( Manavkuyu ) - Slimfit Estetik / Merve Aksoy & Görkem Çalışkan  - Harun Köse Kuaför ( Karşıyaka )

img_5530.jpg

,-004.jpg+-001.jpgwhatsapp-image-2017-10-03-at-10.45.34.jpegimg_5557.jpg

22218130_548125248865768_918412976_o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.