Ersin Hoşgenç'in sesinden şiir dinletisi!

Ersin Hoşgenç'in sesinden şiir dinletisi!

Baba anneme iyi bak şiiriyle adından çokça söz ettiren şair Ersin Hoşgenç Covid-19 ile mücadele ettiğimiz zor günlerde ınstagram hesabından edebiyat severlerle canlı yayında buluşarak farkındalık yarattı. 

Haber: Eylül Ayça Karakuş - Şiir yorumcusu ve İzmir’in tanınmış haber sunucusu Alper Baran Esin'le yapmış olduğu ortak canlı yayında sevenleriyle buluştular. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak şiirini seslendiren Hoşgenç bir çok şairin dizeler baba ine sesiyle can verdi. Alper Baran Esin ile yapmış olduğu sohbette farklı konu başlıklarına yer verildi.  Şiirin, gerçek hayatlardan doğduğuna inanan Hoşgenç, Alper Baran Esin'in sesinden dinlediği şiirlerin yüreğe dokunduğunu ifade etti. 

img_20200428_094430-(1).jpg

Serkan Uçar’ın Tut Yüreğimden Usta şiir kitabından en özel şiirleri seslendiren Alper Baran Esin, şiirlerin hayatımıza kattığı değerlerin altını çizdi. İzleyicilerden gelen soruları cevaplarken bir yandan da istenilen şiirlere canlı yayında yer verdiler. 

İki beden bir yürek olup korona günlerinde insanların evlerinde verimli saat geçirmeleri için şiirlere sesleriyle hayat verdiler. Yoğun ilgi gören ortak canlı yayınların bundan sonraki günlerde yine yapılacağının müjdesini veren Hoşgenç şiiri sevin, şiirle kalın mesajıyla en yakın zamanda tekrar canlı yayında şiir severlerle buluşacağının sözünü verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum