Ersun Yanal’ın İletişim Ortağı Medyaall Oldu

Ersun Yanal’ın İletişim Ortağı Medyaall Oldu

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın marka, medya ilişkileri ve sosyal sorumluluk projeleri, İzmirli iletişim danışmanlığı firması Medyaall tarafından yapılacak.

A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da da görev yapan, Türk futbolunu “bilim” ve “analiz” gibi kavramları kazandırıp başarıyla uygulayan, Arda Turan’dan Caner Erkin’e kadar sayısız genç futbolcuya Süper Lig’de ilk kez forma veren Teknik Direktör Ersun Yanal’ın iletişim çalışmalarını Medyaall yönetecek.

2003 yılında İzmir’de Ali Ergöçmez ve Özgür Özgürengin tarafından kurulan Medyaall, Yanal’ın marka, iletişim, medya ilişkileri ve sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu olacak.

Medyaall tarafından yapılan açıklamada Yanal’ın Türk futbolunda öncü olduğuna vurgu yapılarak, “Fenerbahçe tarihinin en erken şampiyonluğunu elde eden, A Milli Takım’ın en başarılı teknik direktörü unvanını elinde bulunduran, sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor’da değil çalıştırdığı tüm takımlarda devrim yaratan Yanal, iletişim alanında da öncülük ederek farklılığını bir kez daha gösterdi. Kendisiyle uzun bir yolculuğa çıkmaktan mutluluk duyuyoruz” denildi.

fotograf-002.jpg

Ersun Yanal Vakfı’nın müjdesini veren Medyaall, “Ülkemizde ilk kez bir futbol teknik direktörü vakıf kurarak sosyal sorumluluk alanında örnek bir hareket başlatacak. Ersun Yanal Vakfı, gençlerin spor, sanat, eğitim ve teknoloji alanlarındaki projelerini destekleyecek. Vakıf, tüm gelirini ülkemizdeki gençlerin gelişimlerini desteklemeye adayacak, burslar verecek, staj, yurt dışı eğitim imkanları sağlayacak ve tamamen Yanal’ın öncü, yenilikçi kişiliğini yansıtacak” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.