Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'ndan Başkan Karakayalı'ya destek!

Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'ndan Başkan Karakayalı'ya destek!

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret ederek destek verdiklerini belirttiler.

Medya Ege- Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenliği 29 mayıs pazar günü Park Orman'da gerçekleştirilecek. , Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret eden Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu ve Geleneksel Bahar Şenliği Komitesi temsilcileri, Geleneksel Bahar Şenliği'ne davet ettiler. Nazik davetleri ve destekleri için teşekkür eden Başkan Karakayalı, "Geçtiğimiz günlerde şahsıma yönelik gerçekleştirilen asılsız ithamlara karşı destekleri ve nazik davetleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunarım" açıklamasını yaptı.

ftcengxxwaqf4ab.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu ve Geleneksel Bahar Şenliği Komitesi temsilcileri, belediyemizi ziyaret ederek, 29 mayıs pazar günü Park Orman'da gerçekleştirilecek olan şenliğe bizleri davet ettiler. Geçtiğimiz günlerde şahsıma yönelik gerçekleştirilen asılsız ithamlara karşı destekleri ve nazik davetleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

ftcen1ewiaatvsi.jpgftceohxwiainbnz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.