Es Group'tan 1100 km.lik köprü

Es Group'tan 1100 km.lik köprü

“Geleceğin Sözü ”nü söylemek için yola çıkan ES Group, ülkenin geleceği çocukların, gözlerindeki ışık olabilmek için İzmir’in Aliağa’dan Kahramanmaraş’ın Göksün ilçesinin Kavşut Köyü’ne 1100 km uzunluğunda bir gönül köprüsü inşa etti.

 

Es Group, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerek düzenlediği kitap bağışı kampanyası kapsamında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı bir köy okulu olan Kavşut İlköğretim Okulunda okuyan 60 öğrenciye okula özel olacak şekilde tasarlanan ve ürettirilen t-shirt, sweat, pantolon/etek ve polar mont yaptırarak hediye etti. Bunlarla beraber 100 adet kitabı da okul kütüphanesine bağışladı.

Köy okuluna yardım kampanyası düzenleyerek öğrencilerle bir araya gelen Es Group çalışanları, köy okulu öğrencileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Çocukların gözlerinde gördükleri sevincin, mutluluğun her şeye değdiğini ifade eden Es Group çalışanları, sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermek için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.

Yardım organizasyonu öncesi okul müdürü ve idarecileri ile sürekli istişare ettiklerini ve kırsal kesimdeki en büyük problemin çocukların okullara gönderilmemesi olduğunu öğrendiklerini söyleyen ES Group yetkilileri, dağıtılan kıyafetlerin amacının hem mevcut öğrencilerin okuma heyecanına ortak olmak hem de bir sebeple okula gidemeyen/gitmeyen çocuklar için okula gitmenin cazibesini arttırmak olduğunu belirttiler.

Artan istihdamıyla birlikte her zaman öğrenen, gelişen ve bilinçlendiren bir iş kültürünü benimsediklerini belirten ES Group, içinde bulunduğu bu organizasyonda süreklilik sağlayacağını, hem bünyesinde çalışanları hem de çevresini değiştirerek geliştirmeye devam edeceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.