Eş takip programı ile aldatan kocayı yakalamak mümkün mü?

Eş takip programı ile aldatan kocayı yakalamak mümkün mü?

Modern zamanlarda evlilikte aldatma oranlarının yükselme eğilimde olduğu artık herkes tarafından bilinmektedir.

En İyi Koca Takip Programı Hangisidir ve nasıl kullanılır?

Modern zamanlarda evlilikte aldatma oranlarının yükselme eğilimde olduğu artık herkes tarafından bilinmektedir. Aldatma oranlarındaki bu artış nedeniyle insanlar eşlerinin telefonlarıyla yaptıkları görüşmelere ve etkinliklere daha çok dikkat etmeye başlamıştır. Artık hiç yanımızdan ayırmadığımız telefonlarımızda kullandığımız sohbet uygulamalarındaki yazışmaların uzaktan okunması mümkündür. Koca takip programı sayesinde aldatan kocayı yakalamak mümkündür.

Kocanızın Telefonunu Neden Takip Etmelisiniz?

Birbirinden giderek uzaklaşan çiftlerde aldatma eğilimi baş gösterebilir. Böyle bir durumda koca her zamankinden farklı davranışlar sergileyebilir. Örneğin eve geç gelme, iş seyahatlerinin artması, cep telefonuna sürekli gelen mesajlar, cep telefonunu saklama isteği, ilgisizlik vs… Aldatam koca nasıl takip edilir diye merak ediyorsanız, size boşanma aşamasında yardımcı olacak delilleri toplamanızda yardımcı olacak programlar vardır.

Bir diğer neden ise, onun başının dertte olduğunu ve yardım istemeyi gururuna yediremediğini düşünmeniz olabilir. Bazı nedenlerle çıkmaza giren bir koca içinde bulunduğu durumu başkasına anlatarak yardım istemekten kaçınabilir. Böyle bir durumda en iyi yol bir takip programı ile kocanızın telefonunu izlemektir veya whatsapp hackleme programı. Eğer kocanızın finansal anlamda çok riskli bir duruma girerek aileye ait olan birikimi boş yere tükettiğine inanıyorsanız, onun içinde bulunduğu durumu yakından öğrenebilmek için de bir koca takip programı edinmek isteyebilirsiniz.

Ya da aslında kocanızın size bir sürpriz hazırladığı yönünde şüpheleriniz vardır. Çünkü bazı kocalar özel günler için çok öncesinden sürpriz hazırlığına girişebilirler. Eğer sabırsız biriyseniz kocanızın size hazırladığı bu sürprizi öğrenmek için onun telefonunu takip ederek detayları görmek istersiniz.

29.jpg

En İyi Beş Telefon Takip Programı

Birini nasıl takip edebilirim diyorsanız, piyasada birbirinden farklı pek çok telefon takip programları bulunmaktadır. Bu programlar içinde en iyi olanları şöyle sıralayabiliriz:

mSpy

eyeZy

FlexiSPY

XNSPY

iKeyMonitor

mSpy

Eş takip programı olan mSpy uzun yıllara dayanan tecrübesi ile piyasada en bilinen programlardan biridir. Gelen ve giden arama takibi, kısa mesajlar ve sohbet uygulamalarından yapılan yazışmalar, konum bilgisi, karşı tarafın telefonuna yüklenen uygulamaların uzaktan kontrolü, ekran kaydı, resim ve videoların izlenmesi, internet aktivitesinin takibi, e-postaların yanı sıra takvim ve kişi listesine erişim gibi çok önemli konularda takip yapabilmenizi sağlayan mSpy, üyeliğinizi gerçekleştirip hedef telefona yüklendikten hemen sonra çalışmaya başlıyor.

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

eyeZy

Çocuklarınızı telefonları aracılığıyla kurabilecekleri zararlı ilişkilerden ve kötü niyetli kişilerden korumak için kullanabileceğiniz diğer bir takip programı ise eyeZy.

Bu programla gönderilen, alınan ve silinen mesajları okuyabilirsiniz. Gelen ve giden aramaları görürsünüz. Konum bilgisine ve rotaya ulaşırsınız. WhatsApp, Snapchat ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarının içeriğine erişirsiniz. Bu uygulama herhangi bir iPhone, iPad ve Android cihazda çalışmaktadır. Uygulamanın hedef telefonda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için tek yapmanız gereken internet sitelerine telefonun modelini girmenizdir.

FlexiSPY

Diğer takip uygulaması ise FlexiSPY’dır. Bu uygulama da piyasada en çok tanınanlardan bir tanesi. Bilgisayar, tablet ve cep telefonları için dünyanın en gelişkin takip yazılımlarından biridir. Tüm Android ve iPhone cihazlardaki dijital ve sesli içeriğe anında ulaşabilirsiniz. Bilgisayar ya da Mac’larda gerçekleşen tüm hareketleri izleyebilirsiniz. Uzaktan kurulum ile telefona fiziksel erişim olmadan çalıştırabilirsiniz. Tüm sosyal medya hesaplarını, kısa mesajları ve sohbet uygulamalarındaki konuşmaları izleyebilirsiniz. Hedef telefonun mikrofonunu uzaktan açarak ortamdaki konuşmaları dinleyebilirsiniz.

XNSPY

XNSPY ise yine yukarıdaki programlara benzer biçimde çok kapsamlı olarak takip yapabileceğiniz casus bir programdır. Aramalar ve mesajların takibi, anlık mesajlaşma uygulamalarının ve görsel içeriğin izlenmesi, geçmiş de dahil olmak üzere konum bilgisine erişim, online hareketleri ve e-postaları görebilme, hedef telefonla yapılan görüşmeleri ve çevredeki sesleri kaydedebilme, fotoğraflara, videolara ve takvime erişim ile daha pek çok özellik.

iKeyMonitor

iKeyMonitor de casus bir telefon takip programıdır. Daha çok ebeveynler tarafından çocuklarını takip etmek için kullanılan bu programın özellikleri şöyle sıralanabilir: ziyaret edilen internet sitelerinin kaydı, SMS ve diğer mesajlaşma uygulamalarının takibi, konum bilgileri, tüm sosyal medya hesaplarının izlenebilmesi, arama kayıtlarının takibi, multimedya içeriğine ulaşım, telefonun uzaktan kontrolü ve daha fazlası.

Karşı Tarafın Telefonunu Takip Etmek Doğru Mu?

Partneri tarafından bir kez aldatılmış olan birisi, onu affetse bile, telefonunu takip etmeyi kendisinde artık hak olarak görebilir. Aldatan partneri artık kontrol altında tutma isteği artık aldatmadığı halde çok uzun bir süre devam edebilir. Oysa hiç kimse kendi özel mesajlarının, konuşmalarının ve telefonla yaptıkları her görüşmenin incelenilmesinden ve kontrol altında tutulmasından hoşlanmaz.

Birinin telefonunu takip etmek, onun telefonunda yanlış bir hareket aramak için yapılır. Telefonlarımız tüm özel yaşantımızın, duygu ve düşüncelerimizin, işlerimizle ilgili çoğu bilginin kayıtlı olduğu büyük bir depodur. Bu depoya kontrol ve yanlış arama amaçlı yaklaşılması, takip edilmesi ve izlenmesi her iki taraf için de üzücü sonuçlara yol açabilir.

Sonuç

Kimsenin telefonunu takip etmek zorunda kalmayacağımız bir dünya güzel olurdu. Fakat gün geçtikçe artan aldatma oranları nedeniyle eşler arasında yaşanan güvensizlik, onların telefonunu izleme gerekliliği yaratmaktadır. Kocasının telefonunu takip ederek onun telefonundaki her harekete ulaşan bir kadın ya aldatıldığından emin olarak boşanmaya karar verebilir, ya da kocasının kendisine sadık olduğundan emin olarak mutlu bir yaşam sürebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.