ESET yine şampiyon!

ESET yine şampiyon!

Küresel siber güvenlik kuruluşu ESET, analiz kuruluşu Canalys tarafından hazırlanan ‘Siber Güvenlik Liderliği Matrisi 2020‘de üst üste ikinci kez Şampiyon (Champion) statüsünü elde etti.

Dünyanın önde gelen ABD merkezli teknoloji pazar analiz kuruluşlarından Canalys, Liderlik Matrisi'ni yılda iki kez duyuruyor. Canalys bu yıl hazırladığı ‘Siber Güvenlik Liderliği Matrisi’nde, 17 siber güvenlik markasının son 12 ay içindeki küresel kanal ve pazar performanslarını değerlendirdi.

Çeşitli parametreleri ölçüyor

Matris, Canalys’in satıcı kıyaslama aracından alınan ortak geri bildirimleri, yatırımları, stratejileri, pazardaki performansları ve yürütme süreçlerini, kanaldaki satıcı ivmesine ilişkin bağımsız bir analizle bir araya getiriyor.

Ürün bulunabilirliği, arzı ve iş yapma kolaylığı kategorilerinde ESET, en yüksek kıyaslama puanlarını aldı. ESET’in matristeki yükselen konumu, büyümeye yön veren ürün yol haritaları, yenilikçi teknolojiler ve müşteri gereksinimleri konusunda yerel iş ortaklarından gelen geri bildirimlerin bir yansıması.

Yerini perçinledi

Canalys’in ‘2018 Liderlik Matrisi’nde ilk kez ‘Şampiyon’ statüsüne ulaşan ESET, 2020 değerlendirmesinde şampiyonluk kategorisindeki sıralamada yerini perçinleyen dört siber güvenlik markasından biri oldu.

Şampiyonlar, Canalys satıcı kıyaslamasında en yüksek skorları alıyor ve kanal süreçlerinde gelişme sağlama, bu süreçleri basitleştirme ve iş ortaklarının elde ettiği gelirleri artırmayı taahhüt ettiğini gösterme gibi ortak özellikler sergiliyor. Şampiyonlar, kanal modellerinin geleceğine sürdürülebilir yatırımlar yaptıklarını da göstermek zorunda.

Dürüst yaklaşıma dayalı güçlü ve kalıcı iş birliklerimiz var

Şampiyonluğu değerlendiren ESET Türkiye Dağıtıcı Kanal Müdürü Hakan Ünlü, “Kurulduğumuz günden beri, her zaman kanal odaklı bir şirket olduk ve kanal ortaklarımız bunun bilincindedir“ açıklamasını yaptı. Ünlü, sözlerine şöyle devam etti: “Bu nedenle, ESET’i iki yıl üst üste ‘Şampiyon’ ilan etmek, tüm dünyada güçlü ve kalıcı iş birlikleri kurmaya yönelik dürüst ve açık bir yaklaşıma dayalı harika bir çalışma yürüttüğümüzün onayıdır.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.