ESİAD Başkanı Zorlu: Dezenflasyonist politikalar ivedilikle hayata geçirilmeli

ESİAD Başkanı Zorlu: Dezenflasyonist politikalar ivedilikle hayata geçirilmeli

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, Orta Vadeli Programa ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, Orta Vadeli Programa ilişkin bir açıklama yaptı.

esiad-in-ilk-kadin-baskani-sibel-zorlu-istanbul-sozlesmesine-geri-donulmeli.jpg

Programın kararlılıkla uygulanması gerektiğine vurgu yapan Zorlu "İlk izlenimimiz OVP’deki beklentilerin reel ekonomik durumu daha gerçekçi şekilde orta koyduğu yönünde. Öte yandan enflasyonun önümüzdeki yıllarda hala yüksek seyredeceği ve büyümenin %4’ler civarında olacağı öngörüldüğünden dezenflasyonist politikaların ivedilikle hayata geçirilmesini önemli görüyoruz. Bu anlayışla OVP hedeflerine yönelik politikaları yakından takip ediyor olacağız. OVP’nin başarılı olabilmesi için “kararlılıkla” uygulanması ve öngörülen tedbirlerin somut düzenlemelerle desteklenerek hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra tüm paydaşlar tarafından sahiplenilmesinin önemine de dikkat çekmek istiyorum. Bu kapsamda ESİAD olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.