Eşinden Ayrılınca Psikolojisi Bozulan İşçi İntihar Etti

Eşinden Ayrılınca Psikolojisi Bozulan İşçi İntihar Etti

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, yaklaşık 2 yıl önce eşinden boşanan ve yalnız yaşayan Yakup Cenk Candan, oturduğu evin arkasındaki balkon demirine kendini iple asarak yaşamına son verdi. Candan'ın daha önce de iki kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Olay, Gürçeşme Semti 1195 Sokak numara 13'teki iki katlı evin zemin katında bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 2 yıl önce eşinden boşanan ve çocuğu olmadığı belirtilen 43 yaşındaki Yakup Cenk Candan, yalnız yaşamaya başladı. Döküm işçisi Candan, iddiaya göre psikolojik tedavi görmeye başlayınca çalışamadı. Dün akşam saatlerinde aynı sokakta oturan yakınlarının evinde akşam yemeğini yedikten sonra evine geçen Candan'dan bir daha haber alınamadı.

Candan'ı merak eden yakınları, evine girdiklerinde arka kısımdaki balkon demirinde asılı halde buldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Candan'ın öldüğünü belirledi. Daha önce de iki kez intihar girişiminde bulunan Candan'ın cansız bedeni, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.