Eski Başkan Yardımcısı Gündüz'den kamuoyu açıklaması

Eski Başkan Yardımcısı Gündüz'den kamuoyu açıklaması

Buca Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Gündüz, Sabah Gazetesi'nde çıkan rüşvet haberlerine ilişkin bir kamuoyu açıklamasında bulundu.

Medya Ege- Buca Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Gündüz, Sabah Gazetesi'nin bu sabah yayınladığı haberde rüşvet ile 130 milyon liralık servet yaptığını, daha sonra bu paralar ile gayrimenkul alıp, babasının üzerine geçirdiğini, babasının vefatından sonra miras kalmış gibi göstererek, gayrimenkulleri kendi üzerine aldığını iddia etmesi üzerine bir kamuoyu açıklaması yaptı.

Eski Başkan Yardımcısı Gündüz'ün açıklaması şöyle:

Hakkımda bir süredir devam etmekte olan gerçek dışı iddialara dayalı yalan haberlere karşı sessizliğimi korumakta ve avukatlarım aracılığı ile hukuki mücadelemi sürdürmekte iken, son olarak 02.10.2021 günü SABAH adlı internet sitesinde yayınlanan haberde tamamen şahsımın hedef alınması ve iftira niteliğinde söylemlerde bulunulması sebebi ile bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.

whatsapp-image-2021-10-02-at-15-06-12.jpeg

Kişilik haklarıma saldırı niteliği taşıyan ve hiçbir gerçekliğe dayalı olmayan bu haberlerle ilgili hukuka aykırılıklarının tespit edilmesi ve içeriklerine erişimin engellenmesi amacıyla 21.09.2021 ve 30.09.2021 tarihlerinde İzmir Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurulmuş olup yargı süreci devam etmektedir. Bu sabah "130 Milyonluk Rüşvete Miras Kılıfı" başlığıyla yapılan haber ise süregelen saldırıların son noktası olmuştur. Aile üyelerimi dahi hedef alan ve saygınlığımı zedelemeye çalışan bu haberlere karşı sessiz kalmam mümkün değildir. Söz konusu haberi yapan ve yayınlayan kişiler hakkında avukatlarım aracılığı ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımı ve gerekli tüm hukuki merciilere başvuracağımı bildirir, sürecin en sıkı şekilde takipçisi olacağımı siz saygıdeğer kamuoyu ile paylaşırım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.