Eski başkandan yeni başkana 'GOL'

Eski başkandan yeni başkana 'GOL'

Arif Çayan yazdı...

Maç, 31 Mart öncesi hakemin başlama düdüğüyle başladı.

Menemen Belediyesi sahasında geçen maçın ilk yarısında Menemen Belediyesi eski başkanı Tahir Şahin önde tamamlandı.

İkinci yarıda Menemen Belediyesi’nin yeni başkanı Serdar Aksoy, önce beraberliği yakaladı sonra 90 dakika girerken, 31 Mart yerel seçimlerinin tek adayı ve seçilen başkanı olarak ipi göğüsleyecekti.

Ancak hakem maçı bitirme düdüğünü uzatmalarda bile bir türlü çalamadı. Maç 31 Mart seçimlerinden sonraya da uzadı.

Menemen Belediyesi maçı bir anda Menemenspor maçına döndü.

Eski başkan Tahir Şahin ile yeni başkan Serdar Aksoy, siyaset sahasında başlayan maçı, yeşil sahalarda sürdürme kararı aldılar.

Yeni Başkan Aksoy, 20 yıl Menemen Belediyesi’nin başkanlığını yapmış olan aynı partiden siyasetçi arkadaşı Tahir Şahin’in, tapulu, tapusuz, resmi, gayri resmi bir işlemi ve işletmesiyle ilgili yasal işlemleri de bir taraftan yürütmeye başladı.

Ama asıl maç yeşil sahada Menemenspor’daydı.

Menemen Belediye Başkanlığını Şahin’in elinden alan Aksoy, uzatma da bir gol daha atarak Menemenspor’un da başkanlığını almak istiyordu.

Başkan Aksoy’un desteklediği başkan adayı Fikret Uzun kongrenin iptali için Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme, bu başvuru üzerine Tahir Şahin'in başkanlığını ve genel kuruldaki alınan tüm kararları askıya aldı ve kulüpte belirsizlik başladı. 

Derken, hakem maçı bitirme düdüğünü çalmasına ramak kala topu ayağına alan Menemen Belediyesi eski başkanı, Menemenspor’un Başkanı Tahir Şahin, son saniye golünü mahkeme salonundan attı.

İşte o golün kendi ağzından anlatımı:

Mahkemeden çıkan karar sonrasında açıklama yapan Menemenspor Başkanı Tahir Şahin, "Kongrede alınan kararlardan sonra kendi menfaatlerini düşünerek Menemenspor'u ve Menemenlileri bu sürece sürükleyen birkaç kendini bilmez, önemli noktalara gelmiş büyük emekler verilmiş bu kulübe zarar vermiştir. Bu büyük bir ihanettir. Daha öncede söylemiştim; başka açıklaması yoktur. 20 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde kulübü bir yerlere getirebilmek için tüm Menemenliler ile birlikte gayret içerisinde birlik içerisinde olduk. Şuan gelinen noktada ise bizim mevcut Belediye Başkanımız Serdar Aksoy ile olan konumuzdan fayda ve çıkar sağlamak isteyenler, Menemenspor'un başarısına gölge düşürmüş şampiyonluklar ile anılan bu güzide kulübümüzü mahkeme kararları ile ve başkanlık tartışmaları ile anılmasına sebep olmuştur. En nihayetinde 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tedbir kararı kaldırılmıştır; bizde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Menemenspor'a zarar vermek isteyenler, bunu başaramayacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.