Eski Eşini Buluşma Bahanesiyle Öldürdü

Eski Eşini Buluşma Bahanesiyle Öldürdü

DÜZCE’de 35 yaşındaki Selahattin Türken, 10 gündür ayrı yaşadığı eşi Emine Türken’i, barışma bahanesiyle babasının evinden aldıktan sonra, Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde boğarak öldürüp Mudurnu Çayı’na attığı iddiasıyla gözaltına alındı. Türken jandarmaya

Olay, geçen cuma gecesi Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde meydana geldi. Düzce’nin Cumayeri İlçesi’nde oturan Selahattin Türken, eniştesi Davut Koç ile birlikte 10 gündür ayrı olduğu eşi Emine Türken’i babasının evinden sabah saatlerinde kiraladığı araçla aldı.

Selahattin Türken, eşi ile konuşmak için Cumayeri’nde bir pastaneye gitti. Selahattin Türken burada eşiyle bir süre tartıştıktan sonra eniştesini ve eşini alarak kiralık araçlaSakarya’nın Hendek İlçesi Soğuksu Mahallesi’ne geldi. Soğuksu Köprüsü’nde araçtan inen Selahattin Türken iddiaya göre kavga ettiği eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini Mudurnu Çayı’na attı.

Buradan ayrılıp tekrar Düzce’ye dönen Selahattin Türken, aynı gün jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu. Jandarmada dün ifadesi alınan Selahattin Türken, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Selahattin Türken ve olay sırasında yanında olan eniştesi Davut Koç, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, bu sabah olay yerine giderek Mudurnu Çayı’nda botlarla arama yapmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren yapılan aramada herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Selahattin Türken ve eniştesi ise Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edilirken, sorgulamaları devam ediyor.

Nehrin kenarına gelen Emine T.'nin yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.