Eşlikçi, gurme lezzetleri bir araya getiriyor!

Eşlikçi, gurme lezzetleri bir araya getiriyor!

Kendine has dekorasyonu ve menüsüyle kısa sürede müdavimlerini yaratan Eşlikçi, birbirinden lezzetli ve orijinal meze, salata, ara sıcak ve et çeşitlerinin bir arada sunulduğu mekanda, her ürün kiraz odunuyla özenle pişiriliyor.

Tüm lezzetlerin bir bütün olarak sunulduğunu söyleyen Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Eşlikçi'de ana yemek olmadan farklı ürünlerin sofrayı özel sunumlarla süslediğini ve yemeklerin deneyimli Şef Can Doğan ve ekibindeki şeflerin elinden çıktığını söyledi. Tanyer, Eşlikçi'yi oluştururken şef restoranı konseptiyle gurme lezzetleri bir araya getirdiklerini ve farklı dokunuşlarla modernize ederek özgün bir tarz oluşturduklarını sözlerine ekledi.

eslikci.jpeg

Hem Özgün Hem De Lezzetli Yemek Keyfi

Eşlikçi hakkında bilgi veren Şef Can Doğan “ Rakı ve şarap çeşitlerimize eşlik eden menümüz sıcak ve soğuk eşlikçi olarak ikiye ayrılıyor. Her yemeğin kendine özgü bir hikayesi var. Kendi kültürümüze ait geleneksel lezzetleri modern reçetelerle yeniden yorumlayarak muhabbetinize keyif katıyoruz. Ege otlarından yapılmış pesto soslu lavaşla servis edilen tavuk şiş, tablacı salatasının yanında zırhtan çekilmiş satır kıyma, harissa soslu şaşlık, ağır ateşte uzun süre pişirilmiş dana kaburga, patlıcan beğendili süt kuzu kokoreç özel lezzetlerimiz arasında yer alıyor.

eslikci-2.jpeg

Soğuk eşlikçiler arasında ise; bademli borani, zahterleme, eşlikçi kafası ve eski sevgilim adını verdiğimiz seçeneklerimiz sofraları süslüyor. Bağ&Bahçe olarak salata çeşitlerimiz de menüde yer almakta. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler Eşlikçi Instagram hesabımızı da inceleyebilir" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.