Esma Doğan Estetik&Güzellik Merkezi'nde yılbaşına özel kampanya

Esma Doğan Estetik&Güzellik Merkezi'nde yılbaşına özel kampanya

Profesyonel hizmet kalitesiyle öne çıkan Esma Doğan Estetik&Güzellik Merkezi, yılbaşına özel kampanyasıyla, seçilen uygulamalarda net yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

MEDYA EGE - Manisa'da 4 yıldır buz lazer epilasyon, medikal cilt bakım, bölgesel incelme, leke protokolü, kollajen vitamin, medikal masaj ve 30 farklı uygulamayla müşterilerine hizmet veren Esma Doğan Estetik&Güzellik Merkezi, yenilikleri takip eden son teknoloji cihaz, uzman personel kadro ve ekonomik uygulamalarıyla kampanyalarını sürdürüyor.

whatsapp-image-2023-12-26-at-14-41-36.jpeg

Cilt analizi deneme seanslarına yönelik ücretsiz ön bilgi alınabilen merkezde, 31 Aralık Pazar gününe kadar, seçilen uygulamalarda net yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Kampanyaya dair bilgi veren Güzellik Uzmanı Esma Doğan, "Biz kadınların hayali her daim güzel görünmek. Ama bunun sadece makyajla olmadığı gerçeğine de vakıfız tabii ki. 4 yıldır Manisa'da bulunan merkezimizde cilt analizi deneme seanslarında ön bilgi almak ücretsiz. Buz lazer epilasyon, medikal cilt bakım, bölgesel incelme, leke protokolü, kollajen vitamin, medikal masaj ve 30 farklı uygulamamız mevcut. 31 Aralık Pazar gününe kadar seçmiş olduğunuz uygulamalarda da net yüzde 50 indirim yapıyoruz" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-26-at-14-41-36-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.