Esnaf, zincir marketlerle rekabet edebilecek

Esnaf, zincir marketlerle rekabet edebilecek

ToptanTR.com ile birlikte tek bir bakkal ya da market, ulaştığı uygun fiyat ve kaliteli ürün seçenekleriyle indirim marketleriyle rekabet edebilecek.

Geleceğin pazarlama, satış ve dağıtım modellerini kullanan ToptanTR.com ile esnaflar da indirim marketleriyle rekabet edebilecek. 50 bin esnafı barındıran platform hakkında konuşan ToptanTR.com Kurucu Genel Müdürü Sezgin Şener “Türkiye’de esnafın geleceğe güvenle bakabilmesi ve rekabet gücünü koruyabilmesi için gerekli yeni nesil toptan alışveriş sistemi anlayışı ile çalışan bir dağıtım ağı ihtiyacından yola çıktık” dedi.

"Geleceğin pazarlama, satış ve yaygın dağıtım modellerini şekillendiriyoruz"

B2B ürün tedarik zinciri sistemine farklı ve etkili çözümler geliştirdiklerini söyleyen Şener, çalışmaları ile ilgili “Ulusal ve uluslararası en büyük markaları barındıran firmalardan doğrudan temin ettiğimiz ürünleri müşterilerimize en ekonomik fiyatlarla, hızlı ve güvenilir biçimde sunuyoruz. Esnafa dev indirim marketleri ile rekabet imkanı sunarak geleceklerini garanti altına alıyoruz. Sitemizde sadece üretici ve/veya marka imtiyaz sahibi firmaların %100 orijinal, uluslararası kalite standartlarına uygun, bilinirliği ve tercih edilirliği yüksek markalarının ürünlerini listeliyoruz. Genç ve dinamik ekibimizle sektördeki en güncel gelişmeleri sadece takip etmiyor, onları ortaya çıkarıyor ve sektöre öncülük ediyoruz. Geleceğin pazarlama, satış ve yaygın dağıtım modellerini şekillendiriyoruz. İnternet teknolojisinden ve dijitalleşmenin sunduğu tüm fırsatlardan yararlanarak esnafı rekabette güçlendiriyoruz. ToptanTR.com ile esnaf artık geleceğe güvenle bakıyor ve esnaf rekabetten korkmuyor. Zincir marketlerde olmayan ürünler bile ToptanTR.com sayesinde esnaf rafına girebiliyor. Maliyetleri düşürerek küçük ya da büyük her girişimin rekabet imkanı elde etmesini ve böylece hem üretici ve satıcı, hem de müşteri açısından daha sürdürülebilir bir pazarın oluşmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

toptantr-com-kurucu-genel-muduru-sezgin-sener-001.jpg

"Esnafa dev indirim marketleri ile rekabet imkanı sunarak geleceklerini garanti altına alıyoruz"

Şener, “Artık belli merkezlere yakın olmayan esnafın uygun fiyatla satacak ürün bulamadığını ve bu sebeple özellikle zincir indirim marketleri ile rekabet edemediğini, orta-uzun vadede işyerlerini kapattıklarını gördük. Tam burada ToptanTR.com fikrini gündemimize aldık. Geçmişte bizim de deneyimleyip sorunları birebir yaşadığımız perakendecilerin bir online platform ile Türkiye’nin neresinde olursa olsun sektörde en çok rağbet gören ürünleri inceleyebileceği, fiyatlarını öğrenebileceği ve hiç zaman kaybetmeden uygun ödeme koşulları ile siparişini vererek dükkanından çıkmadan tüm rafını en büyük rakibi ile bile rekabet edebileceği çeşitlilik ve uygun fiyatlar ile doldurabileceği bir platform hayali ile yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada ToptanTR.com, Türkiye’nin 81 il, 922 ilçesine dağıtım yapabiliyor. Platformumuz kategorilere ve müşteri profillerine özel aktiviteler ve sürekli kampanyalar ile 50 binden fazla esnafın deneyimlediği ve yüzünü güldürdüğü bir portal haline geldi" şeklinde konuştu.

"Yeni nesil online satın alma platformu ile her şey daha hızlı, daha erişilebilir ve çok daha karlı"

Kurdukları platform ile iş ortaklarına yani üretici ve/veya marka imtiyaz sahiplerine çok daha az maliyet ile çok daha fazla ürünü geleneksel kanal perakendecisine listeleme şansı verdiklerini söyleyen Şener, “Müşterilere ise uygun fiyat ve cazip ödeme koşulları ile binlerce ürün çeşidini sadece bir uygulama üzerinden saniyeler içinde sipariş edilmesini sağlıyoruz.Yeni nesil satınalma platformu ToptanTR.com ile her şey daha hızlı daha erişilebilir ve çok daha kârlı. Şu an bu modele rakip bir uygulama yok. Bu boşluğu ilk yakalayan ve buraya ciddi yatırım yapan firmamız, sektörün en bilinen ve takip edilen uygulamalarından birisi haline geldi” ifadelerini kullandı.

"Esnafın tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir SUPERAPP olacağız"

Kısa ve uzun vadeli hedefleri hakkında da konuşan şöyle açıkladı: “İndirim marketlerinin 10 binlerce şubelere ulaştığı bir dönemdeyiz. Geleneksel perakendecilerin indirim marketleriyle rekabet etmesinin neredeyse imkansız hale geldiği bugün ToptanTR.com olarak müşterilerimizin rekabet gücünü artırma hedefiyle yola çıktık. Müşteri sayımız yükseldikçe yüzbinlerce şubelik satın almalar yaparak her birim müşterimiz için 1’er kolilik sevkiyatlar dahi olsa onların devlerle rekabet gücünü maksimum düzeye çıkarıp, ürün portföylerini ve çeşitliliğini kontrollü ve sürdürülebilir şekilde artırmayı hedefliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.