‘Esnafımızın yanındayız’

‘Esnafımızın yanındayız’

Güzelbahçe 1. Balıkçı Barınağında sabah erken saatlerde meydana gelen yangında iki balık restorani kül oldu bir balık restoranda zarar gördü. 

 İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın kısa surede söndürüldü. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’de olay yerine giderek incelemelerde bulundu.Yangında can kaybının olmayışının  sevindirici olduğunu söyleyen Başkan İnce; ‘ Bugün kötü bir olay yaşadık. Güzelbahçemizin adeta vizyonu konumunda olan 1. Balıkçı Barınağında bir yangın meydana geldi. Bu yangında Belediye Meclis Üyemizin Alpay Kandemir’in de Restorantı’nın olduğu üç esnafımıza zarar verdi. 

Güzelbahçe Sahil Güvenliği’mizinde binasında hasar meydana geldi. Esnaflarımıza ve Sahil Güvenliğimize geçmiş olsun diyoruz. Şimdi bir birbirimize destek olmamız sahip çıkmamız gereken bir gün. Esnaflarımız kadar burada evine ekmek götüren çalışanlarda mağdur  duruma düşmemeleri gerekiyor. Bunun için bütün yalı balıkçı barınağı esnafı ve biz Güzelbahçe yöneticileri olarak fikir birliği yapıp mağdur olan esnafımızın elinden tutmalıyız destek olmalıyız. Belediye başkanı olarak esnaf arkadaşlarımızın yanında olacağımı tekrar belirtmek isterim. Büyük geçmiş olsun Allah böyle günleri göstermesin bir daha. Bugün birlikte olma günüdür bugün kardeşlik günüdür’ dedi.

‘Bir birimize kenetlenme günüdür’

Öte yandan olay yerine giden Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü yaşanan bu felaketi atlatacaklarını söyledi. “Güzelbahçe olarak kötü bir güne uyandık ama bu felaket daha da büyük olabilirdi. Diğer esnaflara sıçrayıp daha büyük felaketlere neden olabilirdi. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Ama iki restoranımız tamamen kül oldu, bir restoranımızda kısmi hasar gördü. Sahil Güvenliğimiz de bu olayda zarar gördü. Bugün yaraların sarılmasının birlik beraberlik içinde olmanın günüdür. Biz Türk toplumu olarak böyle günlerde kenetleniriz, bir birimize sahip çıkarız. Bizde kaymakamlık, belediye ve bütün devlet kurumları olarak desteğimizi vereceğiz. Ben tekrar esnaflarımıza ve Güzelbahçelilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. 


CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay Yeri İnceleme Ekiplerinden bilgi aldılar. Restoran sahiplerine tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.