Esnafın komşularını vurduğu anlar kameraya yansıdı

Esnafın komşularını vurduğu anlar kameraya yansıdı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, bir esnafın komşu karı koca çifti tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan ve su satışı yapan iki esnaf arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine Sibel K. (61) yanında bulunan tabancayla karı koca olan Nurhayat A. (64) ile Süleyman Akyıldız’a (83) ateş etti. Nurhayat A. bacağından yaralanırken, Süleyman Akyıldız ise karnından ve bacağından vuruldu. Yaralı çift hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Süleyman Akyıldız bir gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

KORKU DOLU ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan korku dolu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Sibel K.’nin ilk olarak kendisinden kaçan çiftten Nurhayat A.’ya ateş ettiği, talihsiz kadının yere düşmesinin ardından eşinin elinde tabanca bulunan Sibel K.’yi durdurmaya çalıştığı ve vurulduğu anlar yer aldı.

Öte yandan, suç aleti ile birlikte yakalanan Sibel K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.