Esnafların kaldırım işgaline vatandaşlardan tepki!

Esnafların kaldırım işgaline vatandaşlardan tepki!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan cadde üzerindeki kaldırımların, esnaflar tarafından işgal edilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde yaşanan kaldırım işgali, tepkilere yol açıyor. Esnafların iş yerlerine ait ürünlerini, cadde üzerindeki kaldırımlara koyması, yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokuyor.

İş yeri sahiplerinin kaldırımları işgal etmesine tepki gösteren vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi ve Belediye Başkanı Serdar Sandal'a seslenerek şunları söyledi:

"Kaldırımlar, yıllardır esnaflar tarafından işgal ediliyor. Masa, sandalye, kıyafet, meyve-sebze ne ararsanız var. Biz artık aynı manzarayı görmekten bıktık. Uzun süredir çözülmeyen bu sorun yüzünden olası trafik kazalarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Özellikle okul döneminde çocuklarımız, kaldırımlar dolu olduğu için caddeden yürümek zorunda kalıyor ve bizler, çocuklarımız için endişeleniyoruz. Bu da yetmezmiş gibi caddeye duba koyuyorlar. Araçlarımızı dahi park edemiyoruz, araç trafiğinde sürekli aksamalar oluyor. Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmelerini ve denetimleri arttırmalarını istiyoruz."

whatsapp-image-2024-01-16-at-10-37-21-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-16-at-10-37-20-2.jpeg

whatsapp-image-2024-01-16-at-10-37-20.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.