Esra Erol’da acı dolu bir hayat hikayesi...

Esra Erol’da acı dolu bir hayat hikayesi...

Esra Erol hafta içi her gün farklı konu ve konuklarla yeni formatıyla ekranlarda olmayı sürdürüyor.

Samsunda yaşayan Gülay Keskin iki kız kardeşini bulmak için Esra Erol’da programına başvurdu. 16 yaşında annesini kaybeden ve 4 kardeşi sosyal hizmetlere verilen Gülay Hanım’ın dram dolu hayat hikâyesi bugün Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.  

Hatun Keskin (1996 doğumlu) ve Havva Keskin (1998 doğumlu) adında iki kız kardeşini arayan Gülay Hanım en çok hayatta olmadıklarından korkuyorum” dedi.

Öte yandan Gülay Hanım ” annem doğum yaptığı gibi bir kardeşimi komşusuna evlatlık vermiş. O şuan evlatlık alan aile ile çok mutlu. Onu görüyorum ama evlatlık olduğunu bilmiyor, şuan 17 yaşında 20 yaşına geldiğinde büyüten aile kendisine gerçekleri anlatacağını söylüyor” diyerek o kardeşine de ulaşmak istediğini iletti.  

Zor günler geçirmiş. Ama hep mücadele etmiş acılı kadın, 14 yaşında, eşini hiç görmeden, mahkeme kararıyla evlendirilmiş.

Yaşadıklarını anlatan Gülay Hanım, iğne oyası yaparak geçimi sağladığını söyledi. Başarılı, hayat mücadelesi vermiş, tüm kadınların arkasında olan Esra Erol instagram sayfası açarak desteğini esirgemedi.

Esra Erol Kendi şahsi fotoğrafçısından ise ürünlerin profesyonel çekilmesini rica ederek yardım kampanyası başlattı.

Gülay Keskin için açılan sayfayı kısa sürede 78.000 kişi takibe aldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.