Esra Erol'un programında skandal yaratacak olay ortaya çıktı!

Esra Erol'un programında skandal yaratacak olay ortaya çıktı!

Skandal yaratacak Adana Meydan Hastanesi çocuk çetesi konusu, Türkiye gündemine bomba gibi düştü

Herkesi Atv ekranlarına kilitleyen ve izlenme rekorları kıran Esra Erol’da programında aylardır süre gelen biyolojik annesini bulmak isteyen Reşit ve çocuğu öldü denilerek, anneden kopartılan acılı ailelerin dramı işleniyor.

Büyük skandal yaratacak Adana Meydan Hastanesi çocuk çetesi konusu, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

1984 yılında doğan ve doğduğu gün evlatlık verilen Reşit ve Reşit’i büyüten anne Kerime Hanımın canlı yayına katılmasıyla başlayan hikâye, Esra Erol’da programı Türkiye’nin kanayan yarasına parmak bastı.

Aylardır süren Adana Meydan Hastanesi olayında, isimlerin değiştirildiği ve bu yüzden sağlıklı, hastane kayıtlarına ulaşılamadığı ve en acısı da çocuk alışverişi sayısının 1000li rakamlara ulaşmasıyla, bilmeden (kardeşlerin) birbirleri ile tanışıp evlilik hazırlıkları yaparken nikâhlarına günler kala gerçeklerin yüzlerine tokat gibi vurması, olayın ayrı bir trajik kısmı.  

leyla-atay-001.jpg

Her çocuğun hayatı ayrı ayrı dramlarla dolu

Çocuk ticareti adı altında alınan ihbarlarda binlerce kişi, Leyla Atay adını veriyor.   Leyla Atay ile ilgili iddialar gün geçtikçe çoğalıyor.

Gelen ve konuşulan iddialar o kadar büyük ki, kan donduruyor. Dünyaya gelen çocuklar annelerinden koparılarak çocuğu olmayan ailelere yüklü paralar karşılığında, satılıyor. Akrabalara, komşulara, İncirlik’te yabancı uyruklu ailelere bile bu çocukların verildiği söyleniyor.  Bu süreçte evraklar değiştirilerek kayıt dışı işlemler uygulanıyor.

Esra Erol bu olayın peşini bırakmıyor, tüm ihbarları değerlendiriyor ve insanların yüreklerine ateş düşürmüş o isim her yerde aranıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.