ESRA SÖNMEZER İKİNCi AŞK BOMBASINI PATLATTI...

ESRA SÖNMEZER İKİNCi AŞK BOMBASINI PATLATTI...

Bir De Bizden Dinleyin magazin programımının sivri dilli eleştirmeni güzel oyuncu Esra Sönmezer'den yine bir aşk bombası.

 

Bir De Bizden Dinleyin magazin programımının sivri dilli eleştirmeni güzel oyuncu Esra Sönmezer'den yine bir aşk bombası. Daha önce Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup ve ekranların güzel oyuncusu Demet Özdemir 'in aşkını canlı yayında duyuran Sönmezer, şimdi de dansöz Asena'yla ilgili muhteşem bir idda ortaya attı.

Dansöz Asena'nın 10 aydır Almanya'da yaşayan popüler bir mekan sahibiyle aşk yasadığını söyleyen Esra Sönmezer, son dönemlerde birlikte yaşadıkları Almanyada ki eve sık sık gidip gelen Asena'nın bu yelken açtığı aşkta bir hayli mutlu olduğu dedikodular arasında. Fakat bu mekan sahibi beyfendiyle daha önceden 5 yıllık ciddi bir ilişki yaşayan Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Deniz Gencay, bir dargın bir barışık aşk ilişkisini yaşadığı dönemlerde, iş bağlantılı tanışan oryantel Asena devreye girdikten sonra bu ilişkinin noktalanması da kafalarda soru işaretleri bıraktı...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.