Esra Sönmezer'den Mustafa Erdoğan'a sert cevap

Esra Sönmezer'den Mustafa Erdoğan'a sert cevap

“BEN ONU GEREKLİ BULSAYDIM, HAYATIMDA OLURDU…”

 

Mustafa Erdoğan, muhabirlerin Oyuncu Esra Sönmezer sizin kendisini sosyal medyadan ve telefon mesajları yazdığınızı ve bunların artık kendisiniş rahatsız ettiğinini açıklamıştı. Ne diyeceksiniz? sorusunu “Gereksiz. Cevap bile vermem” diye yanıtlamıştı.

1AN TV’deki magazin programı ‘Bir de Bizden Dinleyen”i sunan Esra Sönmezer’e Mustafa Erdoğan’nın “gereksiz” açıklamasının hatırlatılması üzerine; Sönmezer çok kızdı ve şöyle konuştu: “Peşinden koştuğu kişiye böyle söylemesi ona hiç yakışmadı. Ben zaten onu gerekli bulsaydım, hayatımda olurdu!” dedi.

“Bir De Bizden Dinleyin” magazin programı moderatörü Cem Aydınlı; “Mustafa Erdoğan’ın şöyle bir iddası var; Esra Sönmezer Gülben Ergen’i kıskandırmaya çalışıyor” demesi üzerine Esra Sönmezer şunları ifade etti: “Ben bu konunun artık kapanmasını istiyorum. Olayın üzerinden 1 hafta geçti ve konu kapandı. Mustafa bey tekrar gündeme gelmek için bu iddaları ortaya atıyor. Mustafa Bey ortak bir arkadaşımıza  benim Gülben Hanımı kıskandırmak için bu açıklamaları yaptığımı söylemiş. Ben neden Gülben Ergen’i kıskandırmaya çalışayım. Böyle iddalar sadece Mustafa beyin reddedilmeyi erkeklik gururuna yediremediği için yaptığını düşünüyorum. Mustafa bey çok çapkın biri ve bir çok güzelle adı magazin gündeminde yer aldı. Gülben Ergen’i çok seviyor ve beğeniyorum. Kendisini kıskandırma gibi bir amacım olamaz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.