Esterella Clinic'ten en güzel destek

Esterella Clinic'ten en güzel destek

Merkez sahibesi, iş insanı Yıldız Uysal, “Deprem bölgesinde mağdur vatandaşlarımız için Ahbap’la işbirliği içinde desteklerimizi gönderip, her daim onların yanında olduklarımızı göstermeye çalıştık” dedi.

Tüm Türkiye’nin destek seferberliği yaptığı asrın afeti deprem bölgesine bir destek de İzmir merkezli sağlık ve estetik merkezi Esteralla Clinic’ten geldi. Deprem mağdurlarının ihtiyaçlarını Ahbap ile birlikte tespit edip, Ahbap’ın yönlendirmesi ve aracılığıyla deprem mağdurlarına İzmir’den desteklerini gönderdiklerini belirten Esterella Clinic sahibesi iş insanı Yıldız Uysal, bu afete karşı birlik içinde, dayanışma içinde, destek içinde olmamızın büyük değer olduğunu belirtti.

deprem-2-1.jpg

Deprem mağdurlarına yardım gönderilmesine aracı olan Ahbap’la iletişim kurup, ihtiyaçlara göre desteklerini verdiklerini belirten iş insanı Uysal, “Allah kimseye böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Bütün insanlığı üzen bir felaket yaşadık. Bu felaketin acısını paylaşıp, mağduriyetini de hep birlikte gidermeye çalışacağız. Deprem de hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kalbimiz, aklımız ve gücümüz her daim onlarla bunu bilmelerini istiyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.