Estetik, Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Semineri Foça'da düzenlendi

Estetik, Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Semineri Foça'da düzenlendi

İzmir’in Foça ilçesi’nde Estetik, Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Semineri düzenlendi.

Reha Midilli Kültür Merkezinde 28 Haziran 2019 Cuma Günü Saat 18.00’de gerçekleştirilecek seminerin konuşmacıları Diyetisyen Merve Ölmez ve Estetik Cerrah Operatör Doktor Ergin Işık olacak.

DİYET YAPANLAR CERRAHİ YÖNTEMLERLE ZAYIFLAMAYI DÜŞÜNENLER

Seminer iki bölümden oluşacak. Birinci bölümde konuşmacılar sağlıklı yaşam için dikkat edilmesi gerekli konular, kilo, yaş, kilonun sebep olduğu ve etkisini arttırdığı hastalıklar, kilo vermede diyetin önemi, cerrahi yöntemlerle kilo sorununa çözüm aramanın fayda ve mahzurları ile estetik cerrahi konularında bilgilendirme yapacaklar.  Bazı vatandaşların diyet yaptıkları esnada beslenmelerini kontrol almaktan yana degilde cerrahi operasyonlar gibi kısa ve kolay gibi görünen yolları tercih etmek istemeleri, bu operasyonlarla yani liposakşın gibi vücuttan yağların alınması gibi cerrahi müdahalelerle ilgili sık karşılaşılan soruların cevapları estetik,güzellik ve sağlıklı yaşam başlığı altında verilmeye çalışılacak.

İkinci bölüm ise katılımcıların sorularının yanıtlanmasına ayrılacak.

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Diyetisyen Merve Ölmez ve Op.Dr. Ergin Işık’ın konuşmacı olduğu seminere katılım ücretsiz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.