Estrella Estetik Ödül Sahnesinde!

Estrella Estetik Ödül Sahnesinde!

MOOD Dergisi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen törenle "5. Mood Ödülleri" sahiplerini buldu.

Sanat, spor ve medya gibi birçok farklı mecradan önemli isimlerin katıldığı törende 'Yılın En iyi Estetik Merkezi’ ödülünü İzmirli firma Estrella Estetik aldı. İstanbul, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde "5. Mood Ödülleri" ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı. Çeşitli sahne gösterilerin de sergilendiği gecede, jüri tarafından ödüle layık görülen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. 

Ödül töreninde sahneye çıkanlardan birisi de İzmirli bir firma oldu. Estrella Estetik Danışmanlık, estetik alanında ödüle layık görüldü. Ödül sahnesine çıkan Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri Direktöre Yıldız Uysal, firma adına ödülü aldı. 

 

İzmirli bir firma olarak, Türkiye’de böylesine kıymetli ödüle layık görülmelerinin altında, estetik anlamında verdikleri hizmetin kalitesinin, müşteri memnuniyetinin ve profesyonel çalışmanın olduğunu belirten Yıldız Uysal, “Hem yurt içi, hem yurt dışı hizmetin en iyisini vererek böylesine kıymetli bir ödüle layık görüldük. Bu bizim daha da ileri gitmemize, daha büyük hizmet başarısı yakalamamıza ve İzmir’imizi bu anlamda estetik merkezi haline getirmemize katkısı olacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarım adına ödüle bizi layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.