Estrella Grup Kurucusu Yıldız Uysal: Başarının sırrı güven, samimiyet ve sıcaklıktır!

Estrella Grup Kurucusu Yıldız Uysal: Başarının sırrı güven, samimiyet ve sıcaklıktır!

İzmir’in Türkiye ve Avrupa’da tanınmış sağlık gruplarından Estrella Grup’un sahibesi başarılı iş insanı Yıldız Uysal, iş hayatındaki başarısının sırrını paylaştı: ‘Güven, samimiyet ve sıcaklık.”

Deneyimli uzman kadrosu ile İzmir, Ege ve Türkiye'nin her yerinden bay ve bayan müşterileriyle buluşan Estrella Grup’un başarılı sahibesi, iş insanı Yıldız Uysal, kadının ekonomik alanda başarılı olmasının yollarını anlattı. Almanya'daki 3 şubesiyle de güzellik konusunda çözümler sunan, 16 yıldır sektörde olduğu bilgisini veren Estrella Grup Kurucusu Yıldız Uysal, “İş hayatındaki başarının bana göre ölçüsü, güven, samimiyet ve sıcaklıktır” dedi.

iceri3.jpg

Estrella Grup olarak, merkezlerinde A'dan Z'ye tüm güzellik uygulamalarını tek çatı altında sunan, danışmanlık yapan doktorlar tarafından plastik cerrahi uygulamaları, diş uygulamaları, sigara bırakma ve zayıflamada kullanılan biorezonans, ozon terapi, medikal estetik, epilasyon ve zayıflama amaçlı bölgesel incelme, saç tırnak ve kuaför uygulamaları gibi hizmetler veren iş insanı Uysal, “Merkezlerimizde lazer epilasyonu, zayıflama cihazları ve tedavilerinin tüm son sistem cihazları merkezimizde bulunuyor. Yenilikleri sürekli takip ediyoruz. Saç ekimi dâhil olmak üzere vücuda dayalı birçok işlemi yapabiliyoruz. Müşterilerimizle randevu usulü ile çalışıyoruz böylelikle daha sağlıklı hizmet vermek imkânımız oluyor. Türkiye'nin her yerinden Avrupa ve Arap ülkelerinden insanlar güzellik uygulamaları yaptırmak için Estrella'ya geliyor. Almanya'da ise Franfurt, Düsseldorf, Stuttgart şubelerimizle yatırım yaptık” dedi.

iceri2.jpg

Sağlık ve estetik alanında başarılı dönemler yaşayarak geçişler yaptıklarını belirten Estrella Grup sahibesi Yıldız Uysal, “İş hayatı zorlu bir hayattır. Her anlamda fedakarlık, her anlamda düşünme ve her anlamda insan ilişkilerini iyi bilmek gerektirir. İş insanı olan kadınların güven duygusunu, samimiyet hissini ve sıcak iletişim yollarını sağlam ve sağlıklı şekilde kurması ona mutlak başarıyı getirir” dedi.

kapak.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.