Etkili Ekip Çalışmasını Ezel Akay’dan dinleyin

Etkili Ekip Çalışmasını Ezel Akay’dan dinleyin

Herkes bir takımın parçası olabilir ama etkili ekip çalışması, üretkenliğe giden yolda kilit görevi görmektedir.

Günümüz iş hayatında da önemli bir konu olarak karşımıza çıkan ekip çalışması, ekibi etkin bir biçimde yönlendiren liderlerle mümkündür. İşte bu noktada başarılı ekip oluşturmanın ve ekip içi dinamiklerin nasıl kurgulanması gerektiğini gelin Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden ve Ünlülerden Eğitim.com’un eğitmenlerinden biri olan Ezel Akay’dan dinleyin.

Günümüzde işletme yönetiminin dışında her alanda karşımıza çıkan etkili ekip çalışması, üretkenliğe giden yolda kilit görevi görmektedir. Ortak hedef doğrultusunda çıkılan bu yolda güçlü bir ekip lideri, güven ortamı oluşturmaya yardımcı olmanın dışında görünen hiyerarşiyi ortadan kaldırarak yatay çalışmanın ve herkesin bir söz sahibi olduğunun yolunu açmaktadır. Öte yandan bir şirketin sürdürülebilir büyümedeki en önemli parametresi de, ekip çalışması ve ekibi etkin bir biçimde yönlendiren lideridir. 

Peki, Etkili bir Ekip Çalışması nasıl kurgulanmalıdır? Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden ve www.unlulerdenegitim.com’un eğitmenlerinden Ezel Akay’a göre; başarılı ekip oluşturmada ekip dinamiklerini iyi kurgulamak gerekiyor. www.unlulerdenegitim.com üzerinden takipçilerine seslenen Akay, ‘Başarılı Bir Kariyer için Tercihlerimiz’, ‘Bir Üretim Modeli Olarak Sinema’, ‘Olumsuzluklara Rağmen Başarmak’, ‘Ekip İçi Çatışma’, ‘Ekip İçi Motivasyon’ ve  ‘Delegasyon’ konu başlıklarıyla etkili bir ekip çalışmasının tüm detaylarını takipçileriyle paylaşıyor. Yönetmenlik kariyeri boyunca oluşturduğu ekip süreçlerini de www.unlulerdenegitim.com üzerinden paylaşan Ezel Akay, sinema endüstrisinde iyi bir iş çıkarmak için ekip oluşturmanın önemine değiniyor.  

Kişisel gelişimine katkı sağlanın bir ‘tık’ yolu…
 

İki genç girişimci tarafından yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan Türkiye’nin ilk ve tek eğitim start-up projesi www.unlulerdenegitim.com, farklı sektörlerde hayatımıza dokunan 33 ünlü simayı takipçileriyle buluşturuyor. www.unlulerdenegitim.com eğitim portalı, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin deneyimlerini zaman ve mekandan kavramı dışında eğitim tutkunlarıyla buluşturmayı amaçlıyor. ‘Başarı İçin Kariyer Yönetimi’nden ‘Güzel Konuşmanın Şifresi’ne, ‘Etkili İletişim Teknikleri’nden ‘Performans Yönetimi’ne kadar birçok konuyu kişisel eğitimine önem verenlerin bir tık uzağına taşıyan portal; İlk 6 ayda toplam 200.000 tekil kullanıcının hayatına dokunmayı amaçlıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.