Etkinlik yönetimini Vizyon Turizm  yeniden tanımlıyor

Etkinlik yönetimini Vizyon Turizm yeniden tanımlıyor

Vizyon Turizm; başlangıçta ve bitişte dost kalma prensibiyle tüm iş süreçlerini yönetiyor.

Çalışan motivasyonu en yüksek seviyede tutan  ve yurt dışı tur programlarının altına da imzan atan Vizyon Turizm, misafirlerinin konforunu düşünürek tüm süreçleri üstleniyor.

Turizm sektörüne yönelik farklı hizmetler veren grup şirketleri ve deneyimli kadrosuyla; yurt içi ve yurt dışı kültür turları, iş adamlarına yönelik yurt dışı seyahat hizmetleri ve fuar organizasyonlarının tüm süreçlerini yöneten Vizyon Turizm, sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. Son dönemde hayata geçirdiği motivasyon turlarıylarıyla adından sıkça söz ettiren Vizyon Turizm, kurumsal etkinliklerinin altına da imzasını atarak, bu iş kolunda da başarısını ortaya koyuyor. 

Markalara artı değer katıyor

Lansmanlarından bayi toplantılarına, motivasyon organizasyonlarına ve açılış etkinliklerine kadar geniş bir alanda müşterilerine partner olan Vizyon Turizm, tüm iş ortaklarının markalaşması adına, artı değer katmak için tüm gücüyle çalışıyor. Hizmetleri kapsamında bilet ve vize işlemleri, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları, yurtdışından gelen misafirlerin tüm organizasyonları ile özellikle bayiler için planlanan Umre, yurtiçi ve yurtdışı bütün gezi programlarıyla farklılaşıyor.

Öte yandan çalışan motivasyonu en yüksek seviyede tutan ve kurumsal firmaların müşterileri ile ilişkilerinin daha da sağlamlaşacağı, en keyifli yurt dışı tur programları için; Vizyon Turizm, 25 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla misafirlerini memnun edecek alt yapı ve birikimiyle hizmet vermeye devam ediyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.