EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Karşıyaka Diş Polikliniği açıldı

EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Karşıyaka Diş Polikliniği açıldı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Karşıyaka’da poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu Yerleşkesi’nde Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde kurulan Diş Polikliniği, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafından açıldı. Düzenlenen törene Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nazan Ersin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Asiye Akyol, Dekanlık Yönetimi, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, Anabilim Dalı Başkanları, uzmanlık öğrencileri ve personel katıldı. 

ege---karsiyaka-yerleskesi-discilik-acilisi-(3).jpg

Ege Üniversitesi markasını Karşıyaka’ya da taşıdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Prof. Dr. Necdet Budak, “İzmir’imizin 8 ilçesinde üniversitemizin yerleşkesi bulunuyor.  Suat Cemile Balcıoğlu Yerleşkesi ile de Karşıyaka’ya Ege Üniversitesi markasını taşımış bulunuyoruz. Karşıyaka, kentimizin önemli lokasyonları arasında yer alıyor. Sağlık Bilimleri Fakültemizin Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu Yerleşkesi’ne taşınmasıyla birlikte, sağlık kompleksimizde, toplum sağlığını korumak ve geliştirmek hedefiyle poliklinik hizmeti vermeye başladık. Diş Polikliniğinde; dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, protez, çocuk hastada diş tedavisi, röntgen ve benzeri hizmetler veriliyor. Ege Üniversitesi markasının bilimsel potansiyelinden,  gerek halkımızın en iyi şekilde faydalanacağına, gerekse akademisyen ve öğrencilerimizin uygulamalarıyla verimli bir şekilde istifade edeceğine inanıyorum. Karşıyaka yerleşkemizde başta eğitim öğretim birimlerimiz ile birey ve toplum sağlığını korumaya yönelik verilen poliklinik hizmetlerimizin şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ege---karsiyaka-yerleskesi-discilik-acilisi-(4).jpg

Program kapsamında, Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu Yerleşkesine taşınan Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kuruluna katılan Rektör Budak, hayırsever merhume Ayşe Necla Karadavut için dökülen lokma hayrına iştirak etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.