Evden çalışma modeli e-imza kullanımını arttırdı

Evden çalışma modeli e-imza kullanımını arttırdı

Evden çalışma eğiliminin artmasıyla birlikte e-imza ve mobil imza işlemlerini tek platformdan yapma olanağı sağlayan çözümlere talep arttı. 

Bankacılık talimatları, sözleşmeler, sigorta formları, satış kontratları, bayi ağı iletişim ve sipariş süreçleri gibi pek çok alanda imzalama süreçlerini dijitale taşıyan LetSign ile operasyonel hatalar yüzde 80 oranında azalıyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında birçok şirket evden çalışma yöntemini tercih etmeye başladı. İşlerin ev ortamına taşınmasıyla şirketler, onay ve imza gerektiren süreçlerinin aksamaması için çözüm arayışına girdi. İmza gerektiren dokümanların, onay ve imza yetkilileri arasında otomatik olarak dolaştırılmasını sağlayan LetSign, belgelerin elektronik veya mobil imza ile imzalanmasını ve başka sistemlere aktarılmasına olanak sağlıyor. 
 
Bankaya gitmeye gerek yok

Bankacılık talimatları, sözleşmeler, sigorta formları, satış kontratları, bayi ağı iletişim ve sipariş süreçleri gibi pek çok alanda imzalama süreçlerini dijitale taşıyan LetSign, web tabanlı erişim özelliği sayesinde internet bağlantısı bulunan her yerde imza süreçlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Operasyonel hatalar yüzde 80 oranında azalıyor

Kurum içi süreçlerde hız ve güvenlik de sağlayan platform, elektronik veya mobil imza ile imzalanan belgelerin başka sistemlere aktarılmasını sağlıyor. Bilgisayar veya mobil uygulama üzerinden işlem yapma fırsatı sunan çözüm hem yöneticilerim hem de çalışanların imza işlemlerini kolaylaştırıyor. Onay bekleyen belgelerin bulunması durumunda ise kullanıcıları SMS ve e-posta yoluyla uyarıyor. Bu sayede operasyonel hatalar yüzde 80 oranında azalıyor.

İnternete bağlandığın her yerden imzanı at

 LetSign platformuna evden kolaylıkla erişim sağlanabiliyor. Böylece şirketler ve bireyler karmaşık ve zaman kaybettiren imza trafiği içinde kaybolmadan imza süreçlerini pandemi günlerinde kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor. Ekipler arası verimi artıran, kullanıcı dostu bir uygulama olan LetSign’a internet bağlantısı bulunan her türlü cihazdan giriş yapılabiliyor. Kullanıcılar belli bir mekâna veya saate bağlı olmaksızın imza süreçlerini yönetebiliyor. İşletmeler, ihtiyaçları doğrultusunda çok sayıda imza sürecini kontrol edebiliyor. Evden veya uzaktan çalışanlara kontrol, onay ve imza yetkilileri tanımlayabildikleri bütünleşik bir çalışma yürütülmesini sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.