Evet Diyeceğini Açıklamıştı Tepki Gelince...

Evet Diyeceğini Açıklamıştı Tepki Gelince...

O partinin başkanı önce Evet diyeceğini açıklamıştı, tepkiler gelince bakın ne yaptı.

Referandumda parti olarak evet diyeceklerini açıklayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici parti tabanından gelen tepkilerin ardından hayır denilebileceğini de açıkladı. Destici şu ifadeleri kullandı: "İçimizde birkaç teşkilatın 'Hayır' demesi Büyük Birlik Partisi'nin kararına gölge düşürmez"

Hayır diyenler görevden alınacak mı?

Hayır diyeceğini açıklayan BBP İl Başkanlarına yönelik görevden alınmaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olmuştu. 

Partiye Hayır izni

Destici'nin yaptığı son açıklama partide hayıra izin çıktı olarak yoruldu. İşte o açıklama:

"İçimizde birkaç teşkilatın 'Hayır' demesi Büyük Birlik Partisi'nin kararına gölge düşürmez... Herkesin görüşüne saygı duyan siyasi hareketiz. Kendi içimizde de bütün arkadaşlarımızın görüşüne önem veren bir siyasi hareketiz. Ama demokratik bir tavır ortaya koymamız, hoşgörülü olmamız kimseye suistimal hakkı verdiğimiz anlamına gelmez. Büyük Birlik Partisi kurumsal bir partidir, tüzel kişiliği, programı, hukuku ve tüzüğü vardır. Ancak onun da bir sınırı vardır. Sınır aşıldıktan sonra tüzük ve hukuk işler. Herkes onun sonucuna katlanmak zorunda kalır... Büyük Birlik Partisi sonuna kadar bu kararın arkasındadır, referandumdan 'Evet' çıkması için her türlü çalışmanın ve gayretin içerisinde olacaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.