Evinizde hamam böceği varsa bunları yapın

Evinizde hamam böceği varsa bunları yapın

Evdeki farelerle ve böceklerle başınız dertteyse sakın korkmayın.

Ev hanımlarının en büyük dertlerinden olan evde yer alan istenmeyen misafirler yani fareler ve böcekler oldukça sinir bozucu bir durumdur. Bu tür hayvanları öldürmek isterken kendi sağlığımızdan da olabiliyoruz. Fareler ve böceklerden hiçbir kimyasal kullanmadan ve onları öldürmeden kurtulmak istiyorsanız size vereceğimiz ilginç doğal yöntemleri deneyebilirsiniz. 

İşte fareler ve böcekleri uzaklaştıracak yöntemler…
 

Kalıp sabun yöntemi

Böceklerin ve farelerin dolaştıkları yerleri beyaz kalıp sabunla ovarsanız fareleri kısa süre içerisinde uzaklaştırabilirsiniz. Beyaz sabunun keskin kokusu özellikle fareleri evinizden kısa süre içerisinde uzaklaştıracaktır. 

Sirkeli su 
 

Farelerin ve böceklerin gezdiği yerleri sirkeli su ile silip uzaklaştırabilirsiniz. Sirkeli su ile silinen yüzeylerde böceklerin ve farelerin gezmesi neredeyse imkânsız hale gelecektir.
 

Hamam böceğine karabiber 
 

Hamam böceklerini uzaklaştırmak için karabiber yöntemini deneyebilirsiniz. Evin kapı kirişlerine döktüğünüz karabiber hamam böceklerinin uzaklaşmasını sağlayacaktır.
 

Biberiye yağı yöntemi
 

Aktarlardan bulabileceğiniz biberiye yağı da böcek ve fareleri evinizden uzaklaştırmaya yarayacak bir diğer yöntemdir. Biberiye yağının keskin kokusu, özellikle fareleri rahatsız edecek evinizin kapısına bile yaklaşmalarına izin vermeyecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum