Evlenecek Çiftler Davetiyelerini Kendileri Tasarlıyor

Evlenecek Çiftler Davetiyelerini Kendileri Tasarlıyor

Davetiye sektörü son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte farklı bir boyut kazandı.

Davetiye sektörü son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte farklı bir boyut kazandı. Bu atılımlarla birlikte sadece düğünler değil çeşitli organizasyonlar da duyurularını bu şekilde yapıyor. Kisiyeozeldavetiye.com, 2015 yılında kurulması ve sektörde en çok tercih edilen firmalardan olması dikkatleri üzerine çekiyor.

1-343.jpg

Sabancı Üniversitesi, Sucool ve İstanbul Teknik Üniversitesi, Çekirdek programları girişimcilerinden Hüseyin Demir, “Yeni bir firma olmamıza rağmen sektörde güçlü bir yapıyı temsil ediyoruz.” dedi.

Çiftler Kendi Hikâyelerini Yansıtan Ürünler İstiyor

Firmalarının yeni kurulmasına rağmen büyük bir ilgi ile karşılandığını dile getiren Hüseyin Demir, sektörde oldukça güçlü ve iddialı olduklarını söyledi. Demir, “Firmamız 2015 yılında kuruldu. 3 senedir hizmet vermekteyiz. Yeni bir firma olmamıza rağmen sektörde güçlü bir yapıyı temsil ediyoruz. Sadece düğünlere hitap etmiyoruz, her türlü etkinlikte ve davette kullanılmak üzere tasarlanan davetiye sektöründe de biz tercih ediliyoruz. Evlenecek çiftler hazır ve sıradan davetiyelerin dışında kendi hikâyelerini yansıtan davetiyeler yaptırmak ve kişiselleştirilebilir davetiyeler ile birlikte kendi temalarını, renk, desen ve zarf seçeneklerini seçmek istiyorlardı. Biz de bu taleplerine karşılık verebilmek için markamızı konumlandırdık ve kişiselleştirilebilir davetiyeler üzerine hizmet vermeye başladık.” diye konuştu.

Üretilmeyecek Ürün Yok

Türkiye’de her yıl yaklaşık 600 bin çiftin evlendiğine dikkat çeken Hüseyin Demir, kendilerinin de bu büyük sektörde günden güne büyüdüklerini dile getirdi. Demir sözlerini şöyle sürdürdü, “Yılda yaklaşık 600 bin çift evleniyor, davetiyeden, etiketlere, nikâh şekerinden, özel tasarım hediyeliklere kadar birden fazla kategoride yaklaşık 2-3 milyon kişi bu tarz ürünlere ihtiyaç duyuyor. Biz 3 yıllık bir firma olarak bu pastanın %80 ine ulaşmak gibi bir büyük bir hedefimiz mevcut. Yeni teknolojileri takip eden ekibimiz ile özgürlüğü sağlamaya çalışıyoruz. Üretilemeyecek ürün yoktur. “

Avrupa’da Yaşayan Türkler Yoğun Talep Gösteriyor

Avrupa’da yaşayan Türklerden yoğun talep gördüklerinin altını çizen Hüseyin Demir, bu ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Demir, “Yurtdışından sipariş alıyoruz. Özellikle Avrupa da yaşayan Türklerden yoğun bir talep oluyor. Yurtdışına çalışmanın en büyük dezavantajı kargo maliyetleridir.  Kargo ücretleri yüksek olmasına rağmen yurtdışında ki firmalardan daha uygun fiyatlarda hizmet verebiliyoruz. Yurt dışı bizim çok arzuladığımız bir pazar ve oldukça geniş. 1-2 sene içerisinde web sayfamızı İngilizce olarak hazırlayıp tüm dünyaya hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kendi web sayfamız dışında yurt dışında da ürünlerimizi sergileyip hizmet vermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.