Evleneceklere Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Müjde

Evleneceklere Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Müjde

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de Belenyaka, Hacıaliler ve Kavaklıdere Mahallelerinde inşa edilen çok amaçlı etkinlik salonlarının açılışı gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Delemenler Mahallesi’nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelere değer katmaya devam ediyor. Alaşehir’in Belenyaka, Hacıaliler ve Kavaklıdere Mahallelerinde yapımı tamamlanan düğün salonlarının açılışı Başkan Cengiz Ergün, Başkan Gökhan Karaçoban ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. Delemenler Mahallesi’nde de yapımı devam eden salonda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e açılış töreninde eşi Şeyda Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve eşi Sevgi Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar eşlik etti.

‘İlçemize Hayırlı Olsun’

Birçok mahallede düğün salonu yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Ergün, “İlçelerimizi ve köylerimizi ziyaretimizde vatandaşlarımızın bizden bu yönde talepleri olmuştu. Biz de talepler doğrultusunda çalışmalarımızı yaparak, birkaç mahallenin kullanabileceği salonları bir bir ilçelerimize kazandırmaya başladık” diye konuştu.

Belenyaka’ya Hayırlı Hizmet

Belenyaka mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Ergün, 17 ilçeye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmekten dolayı çok mutluyuz. 500 bin lira gibi bir bedelle yapımını tamamladığımız Çok Amaçlı Etkinlik Salonumuz, Alaşehir’e ve Belenyaka’ya hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve mahallelerin muhtarları, hizmetlerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Hacıaliler Düğün Salonuna Kavuştu

Belenyaka Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun açılışını gerçekleştirdikten sonra Hacıaliler Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Etkinlik Salonunun açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün, mahalle halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Okunan dualar ve kurban kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen salonda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Delemenler Mahallesi Düğün Salonuna Kavuşuyor

Başkan Ergün, Delemenler Mahallesi’nde de yapımı devam eden Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün salonun hızlı bir şekilde bitirilmesi talimatını verdi.

Kavaklıdere Mahallesi’ne de Yeni Düğün Salonu

Alaşehir’de Çok Amaçlı Etkinlik Salonlarının bir bir açılışlarını gerçekleştiren Başkan Ergün, Kavaklıdere mahallesinde yapımı tamamlanan salonunda açılışını gerçekleştirdi. Başkan Ergün, “Hizmetin siyaseti olmaz. Büyükşehir Belediyesi olarak artık sahadayız ve hizmetlerimizi birer birer sizlerle paylaşma noktasına geldik. Alaşehir’de hizmetlerimizin başındayız. Çok daha güzel çalışmalarla sizlerle birlikte olacağız” diye konuştu. Kurban kesimi ve okunan duaların ardından Kavaklıdere Çok Amaçlı Etkinlik Salonunun açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün ve beraberindekiler salonda incelemelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.