Evlilik Öncesi Son Prova

Evlilik Öncesi Son Prova

Bahar ve yaz aylarının gelmesiyle evlilik sezonu başlıyor, bir ömür sürecek mutluluk için çiftler, evlilik hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Hal böyle olunca; halısı, perdesi, mobilyası, beyaz eşyası, gelinliği, düğün hazırlıkları derken liste uzayıp

Çiftlerin yaşadığı bu zorlu süreçte onlara keyifli bir hazırlık için yol göstermek isteyen firmalar bu yıl Pendik Green Park Otel’de birincisi düzenlenen  ‘Evlilik Festivali’nde yer aldılar.

22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen festivalde; mobilyadan tekstile, organizasyondan turizme kadar çok sayıda deneyimli firma tecrübelerini yeni evlenecek çiftlere aktardı, çözüm yolları sundu. Festivale katılanlar arasında mobilya denildiğinde akla ilk gelen, kişiye özel tasarımın adresi, MODOKO da vardı.  Modoko, mobilya sektörüne yıllarını vermiş tecrübesiyle etkinlikte yerini alarak evlenecek çiftlere mobilya alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında yol gösterdi, önerilerde bulundu. 350’yi aşkın firması ve sunduğu ücretsiz mimari danışmanlık hizmetiyle, mobilya seçiminde kararsız kalan çiftlere aradıklarını bulabilecekleri bir yer olduklarını gösterdiler. Eğlence ile alışverişi buluşturan etkinlikte yer almaktan keyif duyduklarını belirten Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik, evlilik sezonunun açılmasıyla bağlantısı olan her sektörün hareketleneceğini ve Modoko olarak yoğun bir sürece girileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.