EY Türkiye, İzmir Ofisi ile Ege’de büyümeyi destekleyecek

EY Türkiye, İzmir Ofisi ile Ege’de büyümeyi destekleyecek

Dünyanın lider denetim ve danışmanlık şirketlerinden EY, Türkiye yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Konak’taki yeni ofisi ile İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren şirketlere bağımsız denetim ve vergi alanlarında hizmet sunan EY Türkiye, iş performansını destekleyici çözümleriyle bölge ve ülke ekonomisine daha büyük katkılar sağlamayı hedefliyor. EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları ve Vergi Bölümü Ortağı Barış Ünalır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, bölgenin önde gelen firmalarından çok sayıda üst düzey yönetici katıldı
Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY, Türkiye ekonomisinin potansiyeline olan inancını yeni yatırımıyla bir kez daha kanıtladı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa ofisleriyle 30 yılı aşkın bir süredir şirketlerin iş performansını destekleyici sürdürülebilir çözümler sunan EY’nin İzmir ofisi Mistral Ofis’teki yeni işyeriyle bağımsız denetim ve vergi alanlarında kaliteli hizmetler sunmaya devam edecek. 


EY İzmir Ofis’in yeni işyerinin açılışı için düzenlenen törene, İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri katıldı. Etkinlikte, Türkiye gayrisafi milli hasılasının %6,2’sini üreten ve 17 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip olan İzmir’in barındırdığı ekonomik potansiyel ve sunduğu iş fırsatları konuşuldu.
 

“İzmir’in potansiyeline ulaşması için gidilecek çok yol var”
 

Açılış töreninde EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları şunları söyledi:


“Her geçen gün büyüyen ekibi ile Mistral Ofis’e taşınan İzmir Ofisimizin öncelikle, yıllardır EY Türkiye’yle çalışan ve bizleri iş ortağı olarak gören müşterilerimize daha da yakın olmamızı sağlayacağı için büyük mutluluk duyuyorum. 2018 yılı yatırım ve büyüme hedeflerimiz kapsamında faaliyetlerine başlayan yeni ofisimiz, İzmir’de ve çevre illerde faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına uygun oluşturulmuş yüksek katma değerli hizmetler sunacak. Her biri alanında uzman ekiplerimiz, firmaların şeffaflığı artırma girişimlerine destek olarak iş ortamının iyileşmesine ve İzmir’in yatırımcılar nezdinde çekiciliğinin artmasına katkıda bulunacak. 


Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olan İzmir, coğrafi konumu özellikle dış ticarette çok büyük bir potansiyel barındırıyor. Ancak Türkiye için istihdam, üretim ve ticaretin önemli merkezlerinden biri olan İzmir’in gerçek potansiyeline ulaşması için gidilecek çok yol olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda, Anadolu’nun can damarı aile şirketlerinde büyümeyi hızlandırıcı, yenilikçi adımlar atılmasının İzmir’in kalkınmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum.”


EY, teknoloji yatırımlarına hız verecek
 

2017 mali yılında güçlü bir büyüme performansı sergileyen EY’nin global gelirleri bir önceki mali yıla göre %7,8 artarken, total geliri 31,4 milyar dolara ulaştı. 2017 mali yılında Bağımsız Denetim %4, Danışmanlık %10,4, Kurumsal Finansman %15,5 ve Vergi %7,9 büyüme gösterirken, EY’nin 2013 yılından bu yana yıllık birleşik büyüme oranı %8,8 olarak gerçekleşti. Öte yandan Universum’un “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde yer alan EY, geçtiğimiz mali yılda global olarak 65 bini aşkın kişiyi istihdam etti ve toplam çalışan sayısı %7,3 yükselerek 250 bine ulaştı. Hizmet verdiği tüm alanlarda yedi yıldır dinamik büyüme çizgisini koruyan EY, önümüzdeki dönemde dijital dönüşüm, veri analizi, yapay zekâ ve robotik süreç otomasyonu gibi alanlardaki teknoloji yatırımlarını sürdürmeyi ve inovasyon merkezlerini artırmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.