Eylül Ayça Karakuş, Can Radyo’ya  konuk oldu!

Eylül Ayça Karakuş, Can Radyo’ya konuk oldu!

İzmir’in severek dinlenilen Can Radyo’ya yazar Eylül Ayça Karakuş konuk oldu.

Öykü Orakçı’nın hazırlayıp sunduğu Öykü Orakçı ile Halkın Nabzı radyo programının canlı yayın konuğu olan yazar Eylül Ayça Karakuş ile dolu dolu bir yarım saat geçti.

Program sunucu Öykü Orakçı’nın sorularını cevaplayan Karakuş canlı yayında kitapların hayatımızdaki önemine sıkça değindi. Adın Ömrüme Hatıra ve Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitaplarının yazarı Eylül Ayça Karakuş ; yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerini ve birçok okulun kütüphanesine kitap bağışında bulunduğunu bahsetti.

19d6bcaa-7d3e-4c02-aea5-892ed7edd4d5.jpg

Öykü Orakçı’nın, kitaplar sizin hayatınızda ne gibi bir yer kaplıyor? Sorusuna yazar Eylül Ayça Karakuş şu sözleriyle cevap verdi:

“Her insan bir kitaptır “ diye düşünüyorum. Herkesin mutlaka kendini ifade etme şekli vardır. Benim kendimi en iyi ifade etti etme şeklim yazmaktan geçti. İnsanoğlunun yaşamı boyunca en değerli serveti yolun başındayken kendini tanımasından geçiyor. Özbenliğinizde var olan siz ile ne kadar erken tanışırsanız, yaşamınız bir o kadar konforlu olacaktır. Ve bu içsel yolculukta size önerebileceğim tek bişey var, o da kitapların dostluğudur. Ben çok küçük yaşta kitapları sevdim ve kitaplara dokundum... Buradan da sizin kanalınız vesilesiyle tüm dostlara kitapları hayatlarına almalarını öneriyorum. “

928c2f88-079c-4d2c-8ab2-e2ce0c587d45.jpg

Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabını imzalayan Karakuş, Öykü Orakçı’ya imzalı kitabını hediye etti. Öykü Orakçı, yazarın kitabından bir bölüm okuyarak programını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.