Eylül Ayça Karakuş Gündem Özel'in konuğu oldu

Eylül Ayça Karakuş Gündem Özel'in konuğu oldu

Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Eylül Ayça Karakuş Kanal İzmir Tv de Ahmet Gülçağ'ın hazırlayıp sunduğu ''Gündem Özel'' proğramının konuğu oldu.

Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Eylül Ayça Karakuş Kanal İzmir Tv de Ahmet Gülçağ'ın hazırlayıp sunduğu ''Gündem Özel'' programının konuğu oldu.

Adın Ömrüme Hatıra kitabının ardından Ayzıt yayınlarından ikinci kitabı olan Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabını çıkaran yazar canlı yayında Ahmet Gülçağ'ın sorularını tüm samimiyetiyle cevapladı.

img-20180905-wa0026.jpg

Hayatın içinde var olan her şeyi kaleme aldığını ve güzel olan tüm duyguların paylaşılmasına inanarak yaşadığını vurgulayan Karakuş hayatın içinden verdiği örneklerle Kanal İzmir Tv izleyicilerine farklı bir bakış açısı sundu.

Aileye,gençlere ve özellikle annelere geleceğin planlamasıyla ilgili altın değerinde bilgi aktarımında bulunan yazar okuma alışkanlığı kazandırılmasının önemini belirtti.

İki eseri olan yazar Eylül Ayça Karakuş'a proğram sunucusu Ahmet Gülçağ'ın Yazmak sizin için ne ifade ediyor ve Kişisel Gelişim Uzmanı olarak bizlere tavsiyeleriniz ne olur?sorularının cevaplarını Karakuş şu şekilde açıkladı:

Öncelikle belirtmeliyim ki yazmak benim için en mükemmel bir ifade şekli. Bence herkes kendini doğru ifade etmenin yollarını keşfetmeli. Onun dışında tanımadığınız bir çok kişiyle gönül bağı kuruyorsunuz ve hayatı paylaşıyorsunuz. Sanırım bu gerçeğe paha biçilemez. Kitabımla birlikte konuk olduğum tüm okullarda sevgiyle ağırlanmak ise başka güzel bir duygu. Ortada bir emek var ve bu emeğe sahip çıkılıyor olması benim yoluma ışık tutuyor.

Günümüzün en büyük sorunu stresli insanlar ve empati duygusunu geliştiremediğimizdir.

Stres yönetimine en keskin ilaç ise kişinin dış etkenlerden tamamen soyutlanarak sessizce yüreğini dinleyecek olması diye düşünüyorum.

Empati kurma felsefesini hayata geçirebilirsek hayatı daha bir yaşanılır hale getiririz. Lütfen sevgili Kanal İzmir tv izleyenleri bundan sonra empati duygusuna biraz daha fazla yer verelim.

Programın sonlarına yaklaşırken Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabının arka kapak yazısını okuyan yazar duygusal dizeleriyle programa renk kattı. 

2-457.jpg

Canlı yayın sonrası Kanal İzmir Tv'nin imtiyaz sahibi Rıdvan Akgün ve Ahmet Gülçağ'a izmalı kitabını takdim ederek misafirperverlikleri için teşekkür etti. Hatıra fotoğrafı çektiren yazar Eylül Ayça Karakuş mutlu bir şekilde Kanal İzmir Tv'den ayrıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.